JOLLYKOP

LOKACIJA I OPIS TURISTIČKOG NASELJA JOLLYKOP MOUNTAIN VILLAGE

Apartmanski kompleks JollyKop nalazi se u vikend naselju Treska udaljen 2.5 km od najbliže žičare (Sunčana Dolina) i 6 km od centra Kopaonika, na regionalnom putu Kopaonik – Raška.

Moderan kompleks od pet zgrada koga čini 96 apartmana i studia, sagrađeni su u periodu od 2008. do 2013. godine. Komleks se odlikuje arhitekturom tradicionalnog planinskog stila i prilagođen je turističkoj nameni. Prostor je idealan kutak za aktivan i pasivan odmor kako za porodice i poslovne ljude tako i za rekreativce i sportiste. Savremene forme nameštaja kojima su opremljeni apartmani i studiji prilagođeni su osnovnim potrebama u pogledu kvaliteta i komfora. Gostima su na raspolaganju apartmani i studiji različitih struktura i kategorija sa 4*. Jedinstven pogled na planinski pejzaž koji upotpunjuje nesvakidašnje figure oblaka koje se često nalaze ispod nivoa naselja smeštenog na 1350 m nadmorske visine. Posebnu draž ovog naselja svakako čini restoran sa panoramskim pogledom i terasom koja tokom zimskih i letnjih sunčanih dana pruža nezaboravan pogled u daleke horizonte, često okarakterisan kao lek za oči i dušu.

OPIS SMEŠTAJNIH KAPACITETA I RESTORANA

Studio (2+1) – Moderno opremljen prostor površine od 22 m2 do 30 m2, koga čini dnevna soba sa garniturom na razvlačenja za dve osobe + 1 ležaj fotelja. Maximalni kapacitet je 3 osobe.

Sadržaj:

  • Kuhinja (kompletno opremljena za spremanje hrane)
  • Kupatilo sa tuš kabinom (Fen)
  • Kablovska televizija sa 32 kanala
  • Internet (WiFi

Apartman (4 osobe) – Moderno opremljen prostor površine od 35 m2 do 45 m2 sa dnevnim boravkom i spavaćom sobom. Apartman čini dnevna soba sa trpezarijom. Prostor je opremljen garniturom na razvlačenje za dve osobe + 1 ležaj fotelja. Spavaća soba opremljena je gardaroberom i francuskim ležajem.

Sadržaj:

  • Kuhinja (kompletno opremljena za spremanje hrane)
  • Kupatilo sa tuš kabinom (Fen)
  • Kablovska televizija sa 32 kanala
  • Internet (WiFi)

Restoran:

U okviru apartmanskog kompleksa JollyKop nalazi se restoran iz koga se pruža izvanredan panoramski pogled. Restoran nudi tradicionalna i savremena jela srpske ali i internacionalne kuhinje. Gostima je na raspolaganju pansionska i a/la cart usluga. Specifični enterije sačinjen od kamena i drveta u kome dominiraju vesele boje nameštaja neobičnih materijala ukomponovani sa izuzetnim pogledom koji se pruža iz restorana na raskošni planinski masiv čine ovaj prostor jedinstvenim na području Kopaonika. U okviru restorana nalazi se i Wine kutak u kome možete

Apartmansko naselje JollyKop raspolaže i sledećim sadržajem:

> bioskop

> internet kutak

> dečija igraonica

> mini spa centar, masaža

> mini market

> suvenirnica

> sony play station kutak

> wine kutak

CENOVNIK:

jollykop

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: – smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici – bespalatan ski bus do/od skijališta – zamena posteljine i peškira jednom nedeljno – krevetac za bebe – upotreba bežičnog interneta u restoranu – parking prostor ispred apartmana sa nadzorom – sef na recepciji

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE (plaćanje na recepciji): – OBAVEZNA DOPLATA ZA DORUČAK 5€ odrasli, za decu do 2 godine BESPLATAN doručak, deca 2-12 god. plaćaju 50% na cenu doručka – mogućnost doplate za večeru na licu mesta – boravišna taksa odraslI 100 rsd. deca 7-15 god. 50 rsd. dnevno po osobi, deca 2-7 god. ne plaćaju boravišnu taksu – osiguranje 20 rsd. po osobi dnevno za sve putnike

 

PROGRAM PUTOVANJA – SOPSTVENI ILI AUTOBUSKI PREVOZ:

1. dan BEOGRAD – KOPAONIK Dolazak u hotel ili apartman, smeštaj posle 15:00h.

2. dan – poslednji dan Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge. Poslednji dan Napuštanje hotela ili apartmana do 09:00h.

PREVOZ: Minibus prevoz sa kućne adrese (subotom i nedeljom), polasci iz Beograda oko 08:00h, povratak sa Kopaonika oko 14:00h – povratna karta 40€ / deca do 10 god. 40€ – karta u jednom pravcu 20€ / deca do 10 god. 20€ Autobuski prevoz vozilima turističke klase sa minimum 15 sedišta Polazak iz Novog Sada 06:15h kod Lokomotive, povratak sa Kopaonika u 14:00h (samo nedeljom) – povratna karta 26€ / deca do 10 god. 16€ – karta u jednom pravcu 19€ / deca do 10 god. 12€ Polazak iz Beograda 08:00h sa parkinga preko puta Buvljaka (Blok 42), povratak sa Kopaonika u 14:00h (subotom i nedeljom) – povratna karta 25€ / deca do 10 god. 15€ – karta u jednom pravcu 18€ / deca do 10 god. 11€

USLOVI PLAĆANJA: Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

HOTELSKI SMEŠTAJ: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

CENE ZA DECU: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. POMOĆNI KREVET: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi. POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

NAPOMENA: U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.