JAT Apartmani

OPIS SMEŠTAJA: Lokacija: u neposrednoj blizini turističkog kompleksa „Konaci“. Najbliže žičare udaljene su oko 120 m. Objekat ima 136 apartmana različite veličine i strukture (2-7 osoba) sa 501 krevetom. Hotelska ponuda: recepcija, restoran, fen uz depozit na recepciji, bebi krevetac besplatno uz prethodnu rezervaciju u agenciji (na upit), parking. Gostima je na raspolaganju i besplatan bežični internet u holu recepcije, restoranu i u svakom apartmanu hotela. Specijalno u ponudi JAT APARTMANA total TV (22 kanala – digitalni prijem) .

 

jat-app

 

 

AKCIJA: ZA UPLAĆENIH 6 POLUPANSIONA (DORUČAK I VEČERA) SEDMI POLUPANSION GRATIS 7=6 ili 15% popusta

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: – smeštaj u izabranom studiju/apartmanu na bazi izabrane usluge za navedeni broj noćenja – bežični internet u holu recepcije, restoranu i u svakom apartmanu – total TV (22 kanala – digitalni prijem)

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE (obavezno plaćanje na recepciji): – boravišna taksa odraslI 100 rsd. deca 7-15 god. 50 rsd. dnevno po osobi, deca 2-7 god. ne plaćaju boravišnu taksu – osiguranje 20 rsd. po osobi dnevno za sve putnike

DOPLATE i POPUSTI: – doplata za polupansion iznosi 15€ dnevno po osobi – doplata za pun pansion 24€ dnevno po osobi – deca 2-10 god. imaju popust 50% na doplate za polupansion i pun pansion, deca do 2 godine ne plaćaju doplatu za polupansion i pun pansion

PROGRAM PUTOVANJA – SOPSTVENI ILI AUTOBUSKI PREVOZ:

1. dan BEOGRAD – KOPAONIK Dolazak u hotel ili apartman, smeštaj posle 15:00h.

2. dan – poslednji dan Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge. Poslednji dan Napuštanje hotela ili apartmana do 09:00h.

PREVOZ: Minibus prevoz sa kućne adrese (subotom i nedeljom), polasci iz Beograda oko 08:00h, povratak sa Kopaonika oko 14:00h – povratna karta 40€ / deca do 10 god. 40€ – karta u jednom pravcu 20€ / deca do 10 god. 20€ Autobuski prevoz vozilima turističke klase sa minimum 15 sedišta Polazak iz Novog Sada 06:15h kod Lokomotive, povratak sa Kopaonika u 14:00h (samo nedeljom) – povratna karta 26€ / deca do 10 god. 16€ – karta u jednom pravcu 19€ / deca do 10 god. 12€ Polazak iz Beograda 08:00h sa parkinga preko puta Buvljaka (Blok 42), povratak sa Kopaonika u 14:00h (subotom i nedeljom) – povratna karta 25€ / deca do 10 god. 15€ – karta u jednom pravcu 18€ / deca do 10 god. 11€

USLOVI PLAĆANJA: Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

HOTELSKI SMEŠTAJ: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

CENE ZA DECU: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. POMOĆNI KREVET: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi. POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

NAPOMENA: U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.