Zakintos

Vila Eugenia

Vila Eugenia

Vila Eugenia je smeštena u prelepom vrtu, okružena palmama i egzotičnim biljkama. Sastoji se od 14 studia i apartmana, rasporedjenim na dva sprata (prizemlje i prvi sprat). Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uredjaj koji se doplaćuje na licu mesta. Ispred vile se nalazi prelepi bazen. Ova vila je idealno rešenje za parove, [...]

Vila Eugenia I

Vila Eugenia I

Vila Eugenia I je smeštena u prelepom vrtu, okružena palmama i egzotičnim biljkama. Sastoji se od 14 studia i apartmana, rasporedjenim na dva sprata (prizemlje i prvi sprat).Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uredjaj koji se doplaćuje na licu mesta. Ispred vile se nalazi prelepi bazen. Ova vila je idealno rešenje za parove, [...]

Vila Marinos

Vila Marinos

Vila Marinos smestena je na 200 m od plaže i na oko 500 m od centra Laganasa. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom. Poseduju klima uređaj (doplaćuje se 5 eur-a dnevno), sef (dopata 1 eur-o dnevno), TV. Gostima vile dostupan je i Wi-Fi internet. Studiji se nalaze na [...]

Zakintos Leto 2015. Zakintos, još jedan biser Jonskog mora. Starogrčki bogovi Artemida i Apolon su ovo ostrvo birali za odmor, zbog blage klime, idiličnih pejzaža, divnih peščanih obala, duboko plavog mora, zbog magičnih zalazaka sunca. Zbog svega ovoga i vi ćete zavoleti Zakintos, a dopašće vam se i zbog čuvene gostoljubivosti domaćina i bogatog istorijskog i kulturnog nasleđa.

Zakintos je najjužnije od jonskih ostrva. Sa površinom od oko 400 km2. treće je po veličino ostrvo u jonskom arhipelagu i drugo po naseljenosti, sa približno 35.000 stanovnika. Ostrvo je dobilo ime po Zakintu, sinu trojanskog kralja Dardana. Poznato kao jedno od najsunčanijih ostrva Grčke, ima blagu klimu i vrlo je zeleno, kao i ostala jonska ostrva za razliku od krševitih ostrva u Egeju.

Zakintos ili Zante, je treće po veličini Jonsko ostrvo i za mnoge turiste upravo Zante je jedna od najboljih destinacija na svetu. Zante vam nudi sve. Odličnu kuhinju, daleko poznato grčko gostoprimstvo i ono najbolje, najlepše plaže Mediterana. Za vas smo izdvojili pet plaža koje morate posetiti ukoliko se nađete na Zakintosu.

Cilivi je divna peščana plaža udaljena oko 5 km severno od samog grada. Vrlo bogata sadržajem I atrakcijama, idealna za porodično odmaranje i kupanje. Plaža je prepuna finih restorana, kafića i drugih sadržaja koji će vaš boravak na ovoj plaži učiniti prijatnijim.

Plaža Sv.Nikola

Ovo je definitvno jedna od najbolje organizovanih plaža na ostrvu. Idealna i omiljena plaža među mlađom populacijom koja uživa u raznim sporotovima na vodi, odbojci na plaži, dobrom provodu ili odmoru u hladovini mnoštva barova u blizini.

Navagio

Ovu plažu zaista nije potrebno predstavljati. Više puta je izglasana za najlepšu plažu sveta. Jednom rečju, pravo čudo prirode. Tirkizno more i sitan beli šljunak omađijaće vas I naterati da ovu plažu zavolite i ponovo joj se vratite. Plaža je uzela ime po nasukanom brodu iz 1982 inače omiljenoj turističkoj atrakciji. Ovoj plaži možete pristupiti čamcem, linije su redovne. Ne zaboravite da ponesete sa sobom vodu i hranu ali i imajte na umu da su u ovom pojasu nekada vrlo jake struje.

Limni

Ova plaža možda ne može da parira lepotom kao gore navedene ali je idalna za morske sportove, splavarenja i razgledanja. Čamce možete iznajmiti na nekoliko sati a ako vam se posreći možete videti i čuvenu Karetu, morsku kornjaču, strogo zaštićenu vrstu koja inače živi na ovim prostorima.

 

 

Raj za mlade zeljne provoda i one koji se tako osecaju , a sa druge strane postoje  i prava mirna prodicna mesta..Pravi izbor za Letovanje 2015.