Na samoj plazi u Sarimsakliju u centu nalazi se hotel Mare odmah pored  do hotela Buyuk Berk. Zahvaljujući svom arhitektonskom rešenju u obliku broda sa bazenom na prvoj palubi odakle se pruža predivni pogled na Lezbos, ovaj hotel ce Vam pružiti poseban užitak.

 

Ishrana je na bazi polupansiona doručak i večera, švedski sto. U hotelu sve sobe su opremljene klimom, televizorom, mini barom, telefonom, TWC, fenom za kosu..

Kliknite za uvecanje(+)

 

 

 

Cene su u Eur po smeni/osobi
-Legenda:
-HB – polupansion, doručak i večera,
-FB – pun pansion
-AI – All inclusive obuhvata: doručak, ručak, večera i piće za vreme obroka, pored toga još neke usluge koje variraju od hotela do hotela.

Doplata za sobu 1/1: 50% u Julu I Avgustu 1/1 Dve pune cene.
Popust za 3.odraslu osobu u 1/3 ili za 4. osobu u 1/4 sobi: 30 %.
POPUSTI ZA DECU (važe uz dve odrasle osobe) za hotele Mare, Milano, Sezer, Amfora, Cinar i Olivera:
Deca do 2. godine su uvek BESPLATNO nezavisno od ostalih uslova.
Deca 0-5.99g besplatno, 6-11.99g plaćaju 50%(dvoje dece 0-5.99g plaća se za jedno dete 50%)
Hotel Mare: family room min 3.2cene Connection rooms min 3.5cene
Popust za decu u Htl 5* Grand Temizel; Dete do 3 godine BESPLATNO, za dete od 3 – 12 god uz dve odrasle osobe 50%. Za dvoje dece od 3-12.god sa jednom odraslom: 2 pune cene !
Popust za decu u hotelima Berk i Billurcu (ne važi za apt.): dete do 7 godine BESPLATNO, za dete od 7-12 popust 50%.
Billurcu: za dvoje dece od 7-12.god sa jednom odraslom – 2 pune cene
Berk: za istu kombinaciju – 2,5 cene
Popust za decu u htl. Ayvalik Beach: dete do 7 godine BESPLATNO, za dete od 7 -13 g. popust 50%. Za dvoje dece od 0-7 + 7-13.god sa jednom odraslom plaća se 2 pune cene; a za dvoje dece od 7-13.god sa jednom odraslom – 2,5 pune cene.
NAPOMENA: Organizator zadržava pravo da putem “Last minute” ponude prodaju svojih kapaciteta po cenama koje su drugčije od ostalih u senovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.
ARANŽMAN U HOTELIMA OBUHVATA: Boravak u izabranom hotelu na bazi 12 dana /10 noćenja i uslugu HB, FB ili All u zavisnosti od hotela, lezaljke i suncobrani na plaza i oko bazena, klima, besplatan Wi-Fi, kao lokalne takse.
ARANZMAN NE OBUHVTA: Autobuski prevoz,putno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove putnika.
Hotel CINAR: Pogled more doplata (5 Eura po osobi dnevno) u periodu od (16.06.-15.07./01.09/13.09), (10eur dnevno po osobi) u periodu od (16.07/31.08)
Hotel OLIVERA: Doplata za sobe sa pogledom na more 3eur po osobi dnevno.

 

mare 2

 

AUTOBUSKI PREVOZ:
U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba wc-a (sem u slučaju nemogućnosti zaustavaljanja autobusa).
Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja.
Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik moze da rezerviše ,,Željeno sedište’’ u autobusu uz doplatu od 10 EUR-a, i takvi zahtevi se podnose i uplacuju prilikom prijave aranzmana.
Postoji mogucnost avio prevoza Beograd – Istanbul – Edremit.
Za detaljne informacije nas kontaktirajte.

 

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje celokupnog iznosa aranzmana i Bus prevoza isključivo u dinarskoj protivrednosti odabirom jednog od mogućih načina plaćanja:
1) Uz akontaciju od 30%ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu prodajnom Erste banke AD na dan placanja.
2) Uz akontaciju od 30%ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 10 ,ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa 20.12.2016.god. Rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova gradjana uz mesečno uvećanje od 1%.
3) Preko AD zabrana na plate kod javnih društva plaćanja su moguća samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontaciju od 30%ostatak u gotovini u jednakim mesečnim ratama do svakog 10 ili 20 umesecu zavisnosti od pocetka prve uplate, po kursu na dan uplate,a preostali dug preko ADZ uz mesečno uvecanje od 1%.
Plaćanje uz popust: Agencija odobrava popust od 10% na cenu smestaja i prevoza za sve avansne uplate u celosti(100%) do 15.03.2016.god.
PUTNO OSIGURANJE: Putno osiguranje je obavezno i pokriva troškove lečenja i asistencije u slučajevima bolesti, hirurške intervencije i sl. Za sve putnike koje koriste paket aranžman (autobuski prevoz i smeštaj) osiguranje plaćaju po povoljnijim, grupnim tarifama. Polisa Generali Osiguranja pokriva troškove lečenja i asistencije do 35.000€.
PROGRAM PUTOVANJA: Agencija ce prevoz obaviti autobusima turisticke klase (klima,video,audio..)Datum polaska autobusa je dan pre pocetka letovanja i naznaceno je u koloni sa oznakom bus. Mesto polaska nalazi se u koloni autobuski prevoz. Putnik je duzan da proveri tacno vreme polaska.
1.dan – Satanak putnika ispred Sava centra putovanje do Sarimsaklija preko Niša, Pirota, Dimitrovgrada do Bugarske. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa kraćim usputnim odmorima.
2.dan – Ulazak u Tursku prelazak trajektom Dardaneli nastavak puta do Sarimsaklija dolazak u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel slobodno vreme.
12.dan – Boravak u Sarimsakliju u odabranom hotelu 12 dan. Napuštanje hotela slobodno vreme u popodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Bugarsku i u prepodnevnim satima dolazak u Srbiju.