Pefkohori letovanje 2022. – Jedno od najpopularnijih grčkih letovališta kod turista iz Srbije. Nalazi se na poluostrvu Halkidiki na ,,prvom prstu”, na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra sa pogledom na zaliv Toroneos i predstavlja idealan izbor za turiste koji se odluče da letovanje 2022 provedu bas u ovom mestu. More u Pefkohoriju je predivno, upadljivo plave boje i besprekorno čisto. Kilometarski duge plaže su predivne, peskovite i spajaju Pefkohori sa Haniotijem.
Turisticka agencija MarcoPollo. preporučuje upravo Pefkohori, letovalište koje ima sve sadržaje koji su potrebni za vaš odmor.

Hoteli Pefkohori i vile sa apartmanima uglavnom čine smeštaj u Pefkohoriju za Letovanje 2022. Tu su i rent a car agencije, supermarketi, prodavnice, ambulanta, apoteke, pekare i pošta. U večernjim satima Pefkohori postaje centar svih zbivanja zahvaljujući brojnim tavernama, ribljim restoranima, picerijama i barovima koji se nalaze na osvetljenom šetalištu pored mora.

Grcka – Pefkohori Letovanje 2022. je idealno mesto za odmor sa vašom porodicom, odlikuje ga duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, što odgovara i deci i neplivačima

 

Pefkohori Letovanje 2022