Prag – Docek Nove 2017 Godine

Prag Nova Godina– Prag je jedan od najlepših I najočuvanijih evropskih prestonica. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite. Grad na reci Vltavi u kome  su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka,…koji su, očarani njegovom lepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela.Sve te crkve, mostovi I kule kao da su istrgnuti iz prošlosti I zalepljeni u današnje vreme,samo za nas a sve to od istog majstora. Danas je Prag evropska metropola, pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi čuveno češko pivo tako da je pravi izbor za novogodišnju destinaciju.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan Beograd

Okupljanje putnika na parkingu kod Buvljaka u večernjim časovima (oko 19:00h). Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2 dan Prag Nova Godina

Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Sledi prva info tura i upoznavanje grada u pratnji vodiča (Narodni muzej, Vaclavski trg, Obecni Dum, Karlov univerzitet, Celetna ulica, Starogradski trg, Astronomski sat, spomenik Janu Husu, Tinska crkva, Klementinijum, Karlov most). Nakon razgledanja smeštanje u hotel. Uveče žurka dobrodošlice u nekoj od diskoteka. Noćenje.

3 dan Prag

Doručak. U prepodnevnim časovima fakultativni izlet panoramsko razgledanje grada – najstariji deo grada Višehrad, crkva sv. Petra I Pavla,Dansing House, Nacionalni Teatar, Rudolfinum i obilazak jevrejske četvrti sa više Sinagoga, uključujući obnovljenu najstariju Sinagogu u Evropi i najluksuzniju Parisku ulicu u Pragu. Nakon toga slobodno vreme za individualne aktivnosti. Uveče doček Nove Godine koji se tradicionalno održava na ulicama i gradskim trgovima ili fakultativni odlazak u neku od diskoteka. Noćenje.

4 dan Prag

Doručak. Fakultativni izlet u Karlove Vari, obilazak banjskih lekovitih izvora termalne vode i kolonada (Vrdlo,Mlinske kolonade, Pijačne Kolonade…), Grand Hotel Pup, crkvu Sv. Marije Magdalene, rusku pravoslavnu crkvu Sv. Petra i Pavla uz priču o čuvenim piscima, kompozitorima, istorijskim ličnostima koje su boravile u ovoj banji (Karlo IV, Gete, Mocart, Petar Veliki…), kao i poznatim holivudskim ličnostima koji svake godine posećuju Karlove Vari povodom filmskog festivala. Povratak u Prag u večernjim časovima. Noćenje.

5 dan Prag

Doručak. Druga info tura i upoznavanje gornjeg grada u pratnji vodiča (crkva Loreto, palate Lobkovic, Valenštajn, Šternberg, Tuskani, smena straže na trgu ispred kraljevskog dvorca, katedrala Sv. Vita, Crkva Sv. Đorđa, Kapela Marije Terezije, Kula Daliborka, muzej Franca Kafke ). U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog razgledanja- krstarenje Vltavom. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Mađarsku u večernjim časovima.

6 dan Beograd

Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.

prag-cenovnik

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
  • 3 noćenja sa doručkom (Buffet– samoposluživanje) u 1/4 i 1/2 sobama CAMPUS JIH ***HOTEL u Pragu,
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
  • Organizaciju putovanja u celini.
od 120€ 29.12 – 03.01.2017
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 700rsd (Osigurana suma 30000 evra, Uniqa Osiguranje)
  • Fakultativne izlete i ulaznice na lokalitete,
  • Individualne troškove putnika.
**Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group-a
*Polazak će biti realizovan iz Novog Sada za minimum 15 prijavljenih