Ohrid Nova Godina sa svecanom vecerom!!!

Docekajte Novu 2020 godinu u prelepom i uvek zanimljivom Ohridu, sa uracunatim prevozom, polupansionom  i novogodisnjom vecerom za samo 169 eur po osobi.

 

Program putovanja

29 dec 2019 – 02 jan 2020

Program putovanja

Dan 1
Beograd – Ohrid

Polazak iz Beograda u 22 h. Dnevna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, obavljanja pasoških i carinskih formalnosti. Dolazak u Ohrid u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel/vilu. Večera (za goste hotela). Noćenje.

Dan 2
Ohrid – sv Naum

Doručak (za goste hotela). Panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada Ohrida poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa vodičem: Arheološki muzej, crkva Sv. Sofija iz XI veka, crkva Sv. Bogorodica Perivlepte (Sv. Kliment), izgrađena 1295. god. na vrhu starog grada, Rimski teatar. Obilazak crkve Sv. Jovana Bogoslova Kanea, jedne odnajstarijih crkava u Ohridu. Obilazak stare čaršije i šoping u autentičnim ohridskim dućanima poznatim po izuzetnim filigranskim rukotvorinama i nadaleko čuvenim ohridskim biserima.

crkva sv Sofije

crkva sv Sofije

Ohrid-sv-naum

sv Naum

Popodnevni fakultativni izlet (10€) za Sv.Naum, manastir iz X veka (ulaznica ca. 2€ ne ulazi u cenu). Povratak u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 3
Bitolj – Nova godina

Doručak (za goste hotela). Slobodan dan ili fakultativni izlet (10€) za drugi po veličini grad u Makedoniji – Bitolj (Bitola) u kome su smeštena brojna strana diplomatska predstavništva. Takođe, ovo je jedan od najznačajnijih administrativnih, kulturnih, ekonomskih, industrijskih i obrazovnih centara Makedonije. Osim toga, Bitolj je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija ove države.

Bitola

Razgledanje grada – Širok Sokak, Sahat kula… Slobodno vreme.

Odlazak do Heraclea Lyncestis ostatka antičkog grada koji je podigao makedonski kralj Filip II. Obilazak čuvenog teatra i mozaika.

Heraclea Lyncestis

Povratak u Ohrid. Uveče, DOČEK NOVE GODINE uz svečanu novogodišnju večeru u hotelu, bogata trpeza sa pićem u neoganičenim količinama, kao i živi veseli muzički program (ulazi u cenu aranžmana za goste hotela). Noćenje.

Dan 4
Tirana

Doručak (za goste hotela). Izlet za Albaniju 20 eur. Vožnja prema Tirani uz kratkotrajna pauzu i obilazak centra Elbasana. Obilazak Tirane: Saborna crkva, Katolička katedrala, Etem begova džamija, Nacionalno-istorijski muzej, Skenderbegov trg…

Tirana – Skenderbergov trg

Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak za Ohrid. Uveče, repriza dočeka Nove godine uz večeru u hotelu, bogata trpeza sa pićem u neoganičenim količinama, kao i živi veseli muzički program (ulazi u cenu aranžmana za goste hotela).Noćenje.

Dan 5
Ohrid – Skoplje – Beograd

Doručak (za goste hotela). Odjava iz smeštaja. Putovanje ka Skoplju. Panoramsko razgledanje grada – Skopska tvrđava – kale, crkva Sv.Spasa, Mustafapašina džamija.

Skoplje

Nastavak puta za Beograd. Dolazak u Beograd oko ponoći (u zavisnosti od čekanja na graničnom prelazu). Kraj aranžmana.

Cena aranžmana

Hotel Aqualina 4*: cena: 169€
(3 polupansiona sa prevozom + 2 svečane novogodišnje večere)
polazak 29. decembar

Hotel Cingo 3*:cena 115 eur-3 nocenja sa doruckom

 ARANŽMAN OBUHVATA

 • Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom
 • panoramski obilazak Skoplja
 • smeštaj – 3 noćenja – privatni smeštaj / 3 polupansiona – Hotel Aqualina
 • 3 Nocenja sa doruckom -Hotel Cingo 3*
 • razgledanje Ohrida
 • izlet: Albanija doplata 20 eur
 • transfer vodič
 • troškovi organizacije puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA

 • međunarodno grupno putno zdravstveno osiguranje
 • individualni i ekstra troškovi
 • ulaznice u muzeje, crkve, galerije i sl.
 • Fakultativni program:
  • Bitolj – 10€ ( transfer + Vodič )
  • izlet: sv Naum
 • Novogodišnja večera za goste u privatnom smeštaju
 • boravišna taksa – 5€
 

Opis smeštaja

Hotel Aqualina 4*

 
 • Hotel Aqualina je smešten u Ohridu. U ponudi ima restoran i lokaciju sa koje se pruža pogled na jezero. Pored toga nudi dečije igralište u sklopu objekta, kao i stoni tenis, teniski teren i sadržaje za sportove na vodi. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.Sve klimatizovane hotelske sobe poseduju flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sto. Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje gde se možete opustiti nakon dana ispunjenog aktivnostima. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.Hotel ima 24-časovnu recepciju. Usluga prevoza na raspolaganju je na zahtev i uz doplatu. Poslovni centar se može koristiti uz doplatu. Gosti se takođe mogu opustiti u vrtu.U okviru objekta možete iznajmiti bicikle, a ova oblast je popularna ronilačka destinacija. Ohridsko jezero je udaljeno manje od 7 minuta hoda od objekta, a Aerodrom Ohrid 16 km.
 
 
 

Polazak

 • Mesto polaska: Beograd, Niš – parking marketa Tempo
 • Vreme polaska: Beograd u 22h; Niš 01:00h.

Prevoz

  • Moderan turistički autobus, video & audio oprema, klima ili minibus (AC/TV).
  • Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, podnose zahtev  i uplaćuju dodatnih 1000 din. prilikom prijave za aranžma.
 

Cene su po osobi. Doplata za  1/1 sobu: +60% od cene aranžmana. Aranžman se uplaćuje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate. Prilikom rezervacije najmanje se uplaćuje 40% od aranžmana, a ostatak 14 dana pre polaska na put.

Ohrid Nova Godina sa svecanom vecerom!!!