Nesebar

Letovanje Nesebar

Letovanje Nesebar

Nesebar je jedan od najstarih evropskih gradova koji je ikada nastanjen .Udaljen je 3o km  od Burgasa , a 4 km od velike turističkog letovališta Sunčev Breg. Pod zastitom je UNESCO-a . Nesebar je pravi izbor jer mozete provesti prelepe dane na plazi i susret sa drevnim gradom uz večernji izlasci koji ce Vam pruziti nezaboravan provod pogotovu za mlade.

Nesebar je jedno od najboljih  letovališta na crnomorskoj rivijeri.

Na 30 km od Burgasa i 4 km od Sunčevog Brega. Grad se sastoji od starog i novog dela. Stari grad reprezentuje muzej na otvorenom u kojem se nalaze cak 40 crkava iz različitih perioda istorije. Novi  grad siri se na dve ,jedna je dugacka oko 8 km i spaja se sa hotelskim kompleksima u  Sunčevom Bregu.

Nesebar je pravo  mesto za sve one koji hoce da provedu odmor u ovom prelepom  Bugarskom letovalistu.

Nesebar letovanje

 

 

Vila Hronos

Vila Hronos

Nalazi se na 3-5 minuta od mora u centru grada, u blizini pošte. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama. Svaka soba je opremljena frižiderom, televizorom, terasom, kupatilom sa TWC-om kao i klima uredjajem koji se doplaćuje na licu mesta u iznosu od 4 eur-a. Cenovnik za 2015 Smeštaj Usluga 22.06. 02.07. 12.07. 22.07. 01.08. [...]