Nea Potidea

Pomegranate Wellness Spa Hotel 5*

Pomegranate Wellness Spa Hotel 5*

Pomegranate Wellness Spa Hotel 5* Novi, ultra moderan hotel sa pet zvezdica, koji se nalazi na potezu između dva zaliva. Hotel je idealan za jedinstven i ekskluzivan odmor. Nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži ,1km od mesta Nea potidea,60km od Soluna.Kompletno je renoviran 2012.godine.Predstavlja spoj grčke tradicije sa modernim ambijentom.U sklopu hotela se nalazi recepcija,restoran,otvoreni bazen , [...]

Hotel Istion Club 5*

Hotel Istion Club 5*

Hotel Istion Club 5*   Nalazi se u severnom delu zapadne obale Kasandre na 2 km od mesta Nea Potidea i 4 km od gradića Nea Mudania. Izlazi direktno na plažu a izgrađen je u kamenu i staklu, modernom paviljon stilu. U sklopu hotela je recepcija , lobi, restoran, a la carte restoran, mini market, [...]

Nea Potidea letovanje

Najlepša plaža Kasandre

Nea Potidea prvo naselje na Kasandri.

Ovo mesto su po podacima osnovali izbeglice jos 1922 godine.Nalazi se na izuzetnom mestu i sa jedne i sa druge strane okruzena je morem, pa otud vam zelja za uzivanje u predivnom grckom moru put Kasandre ili ka nekim od prelepih plaza na Sitoniji.

Mesto je podeljena kanaliom nad koji  se nalazi impresivan most visine oko 20m.svi se u jedno slazemo da Halkidikiovde i pocinje samim prelaskom mosta..

Današnja gradic broji oko 1000 stalnih žitelja a od infrastrukture ima: restorane,barove, kaficii super markete ,parkove za decu,sportove na vodi itd.

Solun je veoma blizu tako  da mozete da skoknete bar par puta dok sta na letovanju, ne tako daleko do najblizih plaza Sitonije, a i ostala mesta na Kasandri su veoma blizu, tako da ovo mesto poseduje sve razloge da provedete odmor ovde.