Afitos

Afitos

Letovanje Afitos

 

Afitos, prelepo mestasce na pocetku Kasandre , sagradjeno takoreci na steni gleda pogledom  ka Sitoniji odakle se pruza predivan prekrasan pogled .Uzanim krivudavim ulicicama u tradicionalnom ambijentu , zelimo Vam  da bar jednom obidjete ovo malo mesto i osetite duh Zorbe.Osecaj je neverovatan.

Smestajni kapaciteti kojima raspolazemo su locirani u samom  Afitosu. Afitos toplo preporucujemo narocito putnicima na sopstvenom prevozu ali i svima ostalima .Mnostvo tradcicionalnh restorana upotpunjuje veceranje izlaske u Afitosi te je i nasa preporuka od mnogih destinacija za Letovanje .

Afitos sa svojim kulturnim sardzajem  ima dosta toga da ponudi kao i  istorijski značaj dug 28 vekova. U centru mesta se nalazi crkva sv. Dimitrija, izgrađena u 19.veku, sa prozorima i ikonostasom, ukrašenim duborezom. Jedina crkva na celom Hakidikiju koja je građena sa kupolom. Posetioci mogu da uživaju u savršeno čistom i toplom Mediteranskom moru.

  • letovanje afitos

Vila Vrahos

Vila Vrahos

Vila Vrahos Vila Vrahos se nalazi na najboljem položaju u Afitosu, sa izvanrednim pogledom na Toroneos zaliv. Svi studiji imaju pogled na more. Udaljen je od plaže oko  4 minuta hoda. Kuća raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svi su klimatizvani i imaju kupatilo i kuhinjski deo, TV, balkon sa pogledom na more. Korišćenje klime [...]