Moraitika

Vila AGRIALIA

Vila AGRIALIA

Vila  “ AGRIALIA “ nalazi se u centru Moraitike neposredno pored vile Bella grecia, udaljene od peskovite plaže oko 400 metara. Raspolažu sa jednim studiom 1/3 koji je opremljen čajnom kuhinjom, tri odvojena ležaja, klimom, tv-om, terasom i 10 apartmana tipa duplex koji se sastoje od dve spavaće sobe sa po dva ili tri ležaja, odvojenom kuhinjom [...]

Vila NINA

Vila NINA

Vila  “ NINA “ nalazi se u centru Moraitike neposredno pored  dobro poznate vile "Bella Grecia", udaljene od peskovite plaže oko 400 metara.  Vila raspolaže sa jednim studiom 1/3 koji je opremljen čajnom kuhinjom, tri odvojena ležaja, klimom, tv-om, terasom i 10 apartmana tipa duplex koji se sastoje od dve spavaće sobe sa po dva ili [...]

Moraitika Letovanje 2015. je karakteristično turističko mesto koje se nalazi na istočnoj obali ostrva Krfa. Duž celog mesta proteže se dugačka peščana plaža oko 5 km. Moraitika je udaljena 20 km južno od glavnog grada ostrva Krfa – Kerkire.

Mesto nudi priliku za miran odmor kao i uživanje u bogatom lokalnom noćnom životu. Ime Moraitika datira još od 1540. god. i povezano je sa imenom plemena Morais koji su nastanili ovo mesto došavši sa Peloponeza.

Najvažnije atrakcije ovog mesta su, pored njenih peščanih plaža, građevine iz rimskog doba, plaže – uvale koje karakteriše izvesna odovjenost a samim tim i intimnost kao i simpatična mala reka. Moraitiku kao mesto za prijatan odmor upotpunjuju i drugi sadržaji a to su brojni kafei, taverne, radnje i butici, diskoteke… Ono nudi sadržaje koji odgovaraju mladima, porodicama kao i onima koji su mladi u srcu.