Aparthotel Stavros Beach

ApartHotel Stavros Beach  se nalazi pored hotela “Rendina Beach”, na 50m od plaže i 150 m od centra letovališta.

Smeštaj: Raspolaže 1/2 i 1/3 studijima. Svi poseduju kuhinju, twc, terasu, TV, klima uređaj (uz doplatu).

Sadržaj: Hotel raspolaže sopstvenim parkingom, ima veliki i dečiji bazen, kao i mogućnost doplate polupansiona na licu mesta. Promena posteljine na 5 dana.

stavros b cen

Program putovanja:

1. dan – Polazak autobusa u 18:00h (podložno promeni) sa parkinga preko puta buvlje pijace na Novom Beogradu. Noćna vožnja. 2. dan – Dolazak u Stavros / Nea Vrasnu / Asprovaltu u prepodnevnim časovima. Smeštaj u studia/apartmane posle 14,00h. 2. – 11. dan: Boravak u izabranim studiima/apartmanima. 12. dan – Polazak za Beograd u popodnevnim časovima (po lokalnom vremenu). 13. dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Prevoz: Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele, povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka.

Cena povratne karte: 60 € iz Novog Sada, 50 € iz Beograda, 40 € iz Niša. Cena karte u jednom pravcu: 40 € iz Novog Sada, 30 € iz Beograda, 25 € iz Niša. Popusti: Deca do 12 god. ostvaruju popust od 15 € i imaju svoje sedište, osim kada koriste prevoz u jednom pravcu kada ostvaruju popust od 5 €; Deca do 2 god. besplatno ukoliko ne koriste sedište.

Cenovnik br. 1 od 25.11.2015. PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN PLAĆANJA MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, 15 dana pre polaska na put,

2) 30% prilikom rezervacije, a ostali iznos u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 20.12.2016. godine, uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou,

3) platnim karticama (VISA,AMERICAN EXPRESS,DINA,MASTER,MAESTRO,YUBA),

4) administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije,za ostatak iznosa korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator),overen i potpisan od strane Poslodavca (organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani).

5) kreditom banke,

6) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate,

7) platnim karticama ALPHA BANKE (ALPHA PREMIUM kreditne kartice) na 12 mesečnih rata bez kamate.