Vila Danis

Vila Danis se nalazi u Nea Vrasni, na samo 15m od plaze i smestana je u centralnom delu mesta.
Raspolaže sa 6 studija strukture 1/3+1. Smeštajne jedinice su nove, lepo uređene, svaka sa francuskim krevetom i kaučem na razvlačenje. Svaki studio raspolaže sa klima uređajem (uključeno u cenu), TV-om, mini kuhinjom, kupatilom (tuš kabina). Studiji na prvom spratu imaju sopstvene terase a studiji u suterenu su sa zajedničkom terasom i lepo uređenom zelenom površinom. Vila (ne i svaka smeštajna jedinica posebno) poseduje sopstveni bežični internet sa jednim ruterom pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala.

CENOVNIK ZA VANSEZONU 2016

DANIS VILA

CENOVNIK ZA SEZONU 2016

DANIS SEZONA

Napomena: studiji označeni sa SUT. smešteni su u suterenu vile

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* Smeštaj u izabranoj vili na bazi  najma apartmana/studia na 10 ili 15 noćenja.
* Usluge predstavnika agencije
* Usluge vodiča

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 * Putno zdravstveno osiguranje

AUTOBUSKI PREVOZ:

* Prevoz se obavlja autobusima turističke klase (visokopodnim ili double-decker) koji su opremljeni klimom/grejanjem, audio i video opremom.
* Cena autobuskog prevoza na relaciji Beograd – Polihrono – Beograd iznosi 60 eur, za decu do 10 godina 50 eur.
* Cena autobuskog prevoza na relaciji Beograd – Asprovalta (Nea Vrasna) – Beograd iznosi 60 eur, za decu do 10 godina 50 eur.
* Cena autobuskog prevoza na relaciji Niš – Polihrono/Asprovalta/Nea Vrasna – Niš iznosi 50 eur, za decu do 10 godina 40 eur.
* Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum naveden u tabelama
* Sedišta u autobusu su numerisana i zavise od vremena prijave za aranžman čime agencija nije u obavezi da izlazi u susret pojedinačnim zahtevima putnika
* Obavezno proveriti u agenciji tačno vreme i mesto polaska dva dana ranije
* Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu.
* Količina prtljaga je ograničena na dve putne torbe po osobi
* Prevoz prtljaga u mestu boravka, kao i prostor za njegovo čuvanje i odmor  putnika u danima smene – nisu obezbeđeni.

NAČIN PLAĆANJA:

* Cene su izražene u eurima a plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate.
* Gotovinski, uplatom akontacije u iznosu od 40 % ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pred put
* Platne kartice: Visa, Maestro, MasterCard, Dina, American Express.
* Čekovi građana do kraja godine datumirani svakog 15-og u mesecu
* Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa aranžmana. Garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni, usled eventualnih promena na monetarnom tržištu. “Moj svet” zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.
* Započeti način plaćanja se ne može menjati
* U slučaju kada se prilikom ostvarivanja popusta po bilo kom osnovu (first minute, last minute…) plaćanje vrši karticom, iznos popusta se umanjuje za 2%. 

PROGRAM PUTOVANJA:
01. dan: Polazak autobusa (u zavisnosti od mesta polaska) u navedeno vreme.
02. dan: Dolazak u letovalište i smeštaj u izabranoj vili/hotelu.
U zavisnosti od izabrane dužine boravka (10 ili 15 noćenja): Boravak u izabranoj vili/hoteli sa navedenom uslugom. Nakon završetka aranžmana povratak u Beograd.

PUTNE ISPRAVE I VIZIRANJE:
   * Putnici državljani Republike Srbije mogu putovati isključivo sa novim, biometrijskim pasošima. Putnici koji putuju sa pasošima drugih država u   obavezi su da se samostalno upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i obave sve potrebne aktivnosti vezane za viziranje sopstvenih pasoša, ukoliko je to potrebno. U slučaju da Putnici ne dobiju vizu za boravak u izabranoj zemlji, Agencija ne snosi nikakvu odgovornost i takav otkaz se smatra otkazom od strane putnika, uz primenu skale otkaza utvrđene Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja.

APARTMANI:

* U studijima i apartmanima koji poseduju francuski krevet  moguće je tretirati 1 odraslu osobu kao dvoje dece do 7 godina
* Svi gosti su obavezni da se pridržavaju uslova korišćenja apartmana.
* Korišćenje apartmana počinje od 14:00 časova prvog dana, dok se apartmani moraju napustiti poslednjeg dana, najkasnije do 09:00 časova.
* Čistoću u apartmanima za vreme boravka održavaju sami korisnici.
* Posteljina je sastavni deo inventara, ali ne i peškiri, sapun i toalet papir.
* Apartmani nisu fizički obezbeđeni i odgovornost za svoje lične stvari snose gosti
* Apartmani i studiji koji se nalaze u zakupu agencije “Moj svet” nisu kategorisani
* Agencija ne može uticati na jačinu signala i protok bežičnog interneta u kućama
* Svu nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.

VAŽNE NAPOMENE:

* Za putnike na sopstvenom prevozu ne postoji doplata u vidu dinarskog dela cene aranžmana
* Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
* Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti)
* U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska
* “Moj svet” ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnike subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenih Ugovora o putovanju
* U slučaju promena na monetarnom tržištu , kao i promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cene aranžmana
* SVIM STRANKAMA, BEZ OBZIRA KAKO I KADA SU UPLATILE KOMPLETAN IZNOS ARANŽMANA, VOUCHER tj. DOKUMENT O PRAVU DA KRENU NA UGOVORENO PUTOVANJE, BIĆE IZDAT 7 DANA PRE DATUMA POČETKA KORIŠĆENJA ARANŽMANA.