Vila “ANA STAR” –  nalazi se u samom centru Potosa, na 10 metara od plaže San Antonio. Vila raspolaže sa 1/2,1/3 studijima apartmana koji su opremljeni kuhinjom sa osnovnim posuđem , kupatilom, TV-om, klimom (nije uključena u cenu doplata na licu metsa od 3 do 5 eura), svaki studio ima trem baštensku garnituru. U neposrednoj blizini smeštaja nalazi se i bazen sa pratećom opremom za odmor sa velikim barom pored bazena.

Upotreba bazena za naše goste je besplatna. Vila poseduje parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Vila poseduje sobu za smenu gostiju.

aa

 

USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke (ALPHA BANK) na dan uplate.

NAČIN PLACANJA:  30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska, na rate čekovima gradjana do DECEMBRA 2014.god., platnim karticama, putem administrativne zabrane.

AUTOBUSKI PREVOZ:  Polazak autobusa je naznačen u tabeli: iz Beograda – parking Sava centra u 17:00h, iz Niša – kod motela Nais oko 20.00h
Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u 14:00h,  po lokalnom vremenu u dogovoru sa predstavnikom.

VAŽNO-  U slučaju spajanja smena na našem prevozu  cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30 eur po  osobi osim za smene koje su označene * zvezdicom, plaća se puna cena paket aranžmana za sve goste osim za decu do 2 godine.

VAŽNO- Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 35 eur po osobi u slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje  za 70 eura po osobi osim za smene koje su označene * zvezdicom, plaća se puna cena paket  aranžmana za sve goste osim za decu do 2 godine.

Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski i isključivo na osnovu redosleda prijava . U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice.
Na polazak naznačen u tabeli, treba doći najkasnije 20 minuta pre naznačenog vremena polaska.Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava  je najstrože zabranjeno.Pauze tokom putovanja se prave kod većih motela u razmacima od 3-4 sata.
Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje, a samim tim podnosi komfor putovanja. Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište , zbog ograničenih uslova manevra , uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.

SOPSTVENI PREVOZ: Cena aranžmana se umanjuje za 35 eur po osobi, ( prevoz + osiguranje)  osim za  smene sa zvezdicom gde  se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana. Korisnici  aranžmana sa sopstvenim prevozom su u obavezi da urade individualnu polisu osiguranja (moguće je uraditi i u agenciji gde možete dobiti i sve potrebne informacije).

CENA KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA:
– iz Beograda – 70 € – povratna karta, 55 € – jedan pravac.
– deca do 10 g. 55 € povratna karta.  45 € – jedan pravac.
– iz Niša – 60 € – povratna karta, 45 € – jedan pravac.
– deca do 10 g. 45 – povratna karta, 40 € – jedan pravac.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan – Polazak iz Beograda sa parkinga Sava centra u 17:00h. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 23:00h pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 13:00h). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan – Napustanje apartmana do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd u 13.00h. po lokalnom vremenu.
13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd– Tasos Potos –Beograd, smeštaj u izabranom objektu u dvokrevetnim , trokrevetnim studio apartmanima, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.
Putno zdravstveno osiguranje “UNIQA” do 10 000 eur.

ARANŽMAN NE OBUHVATA.  Individualno putno zdravstveno osiguranje “UNIQA” do 30 000 €
individualne troškove

POPUSTI I DOPLATE ZA VILU: Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu, dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju plaća 50% cene iz tabele i ima svoje mesto u autobusu, deca od 2-10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20eur na kompletan aranžman. Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana po osobi umanjenu  30 eura za prevoz, osim za smene sa zvezdicom gde doplata iznosi  70 % od cene paket aranžmana.

VAŽNO – Zajednički ležaj može koristiti samo jedno dete do 7 godina.

VAŽNO– napominjemo da se u praksi često doađa da iako je rezervisana primera radi dvokrevetna smeštajna jedinica, bude obezbeđena soba sa više kreveta, te se u tom slučaju smatra da je organizator ispunio svoju obavezu iz ugovora, a stranka ovim  obaveštena o mogućnosti postojanja više kreveta u smeštajnoj jedinici

SMEŠTAJ: Podrazumeva najam studio apartmana na bazi 10 noćenja. Studio čini jedna prostorija sa datim brojem ležajeva, kuhinja u okviru iste prostorije opremljenja posuđem, kupatilo i terasa.   Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni i poštuju kućni red koji podrazumeva najraniji ulazak u sobe na dan dolaska od 13:00h i najkasniji izlazak poslednjeg dana svog boravka do 09:00h.

NAPOMENA: Svi putnici državljani Srbije koji poseduju nove, biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija  Banbus ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.