POTOS – Vila MEANDROS

Vila Meandros se nalazi u srcu Potosa, iz Limenarije ubrzo nakon ulaska u Potos, a pre benzinske pumpe, sa desne strane magistrale, ugledaćete plavu kapiju za ulazak u dvorište ove vile. U prostranom dvorištu nalazi se nekoliko jednospratnih objekata.


Prvi objekat sadrži dva duplex apartmana (6+1) i to: u visokom prizemlju jedan koji poseduje jedan trokrevetni (br.1) i jedan četvorokrevetni studio (br.2), i na prvom spratu drugi, iste strukture studija (br. 3 i br. 4). Trokrevetni studiji raspolažu sa jednim francuskim i jednim singl ležajem, a četvorokrevetni sa jednim francuskim ležajem i jednom sofom iz koje se izvlači još jedan ježaj. Kuhinje su izdvojene u hodniku. Ovi duplex apartmani su idealni za velike porodice ili za dve porodice koje letuju zajedno. Dakle, raspolažete sa dve potpuno odvojene sobe, dva kupatila, dve kuhinje, dva frizidera, dva klima i TV uredjaja, dve terase, puno komfora i privatnosti.

Drugi objekat sadrži takodje dva velika duplexa (7 osoba), u visokom prizemlju prvi duplex čini  trokrevetni studio (br. 5) i četvorokrevetni studio (br. 6) i na prvom spratu drugi duplex iste strukture sastoji se od studija (br. 7 i br. 8). Trokrevetni studio ima jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj, a četvorokrevetni studio ima dva bračna ležaja. Četvorokrevetni studio ima kuhinju u okviru sobe, dok trokrevetni studio ima kuhinju izvan sobe, u hodniku. Takodje raspolažete sa velikim konforom, kao i u prvom objektu.
Treći objekat ima dva studija u visokom prizemlju. Jedan je trokrevetni sa jednim francuskim i jednim singl lezajem (br. 9) i drugi četvorokrevetni sa jednim francuskim i krevetom na sprat (br. 10). Kuhinje su u okviru sobe. Na spratu je isti raspored kao u prizemlju (br. 11 i br. 12). Terase su prostrane.
Četvrti objekat raspolaže sa dva apartmana, prvi u prizemlju (br. 1) i drugi na I spratu (br.2). Apartmani se sastoje od dve spavaće sobe, opremljene kuhinje, u hodniku,  prostrane terase. Poseduju klima uredjaje, fen za kosu. Jedna soba raspolaže sa dva standardna ležaja dok druga soba ima jedan standardni ležaj sa fioka ležajem standardne visine, nešto manjih dimenzija.
Posteljina i jedan peškir po osobi, su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju (5 dana).
Sve smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj, fen, kupatilo, kuhinju, terasu. Nameštaj je nov, higijena je odlicna, lokacija ne moze biti bolja.
Napomena: dete do 12 godina može deliti zajednički ležaj (u duplex apartmanima, 6+1 i 7 kreveta samo jedno dete može deliti ležaj).

Veliki besplatni javni parking je stotinak metara dallje .  Dvorište je lepo uređeno, sa zidanim roštiljem, zelenilom. Vlasnici su veoma ljubazni i predustretljivi. Meandros je od plaže udaljen svega 150 m, a nekoliko koraka od šetalista, pekare, super-marketa, svih prodavnica, restorana i svega što Potos nudi. Velika prednost ovog smeštaja je u tome sto je u srcu grada, a potpuno zašticen od buke i saobraćaja. Tako, ukoliko želite da budete u centru zbivanja, blizu svih sadržaja, a na mirnoj lokaciji, Meandros je odličan izbor.

CENE PO STUDIJU / APARTMANU U €  (prva i poslednja smena – cena po osobi bez/sa prevozom*)

meandros

program

popusti i prevoz