POTOS – Vila KOULA

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u srcu Potosa, u centru, na oko 150 m od mora. Vila poseduje manja, skromnije opremljena, studija za 2, 3 ili 4 osobe, od kojih neki imaju krevete na sprat. Svaki studio ima kompletno opremljnu kuhinju, TWC, TV,  klima uređaj (posebno se plaća 5 €/dan), , sef, fen za kosu. Svi studiji poseduju manje i uže balkone ili terase, sa tendama. Terase su odvojene rešetkama, tj. ne postoji vizuelna prepreka izmedju njih.

 

 


Studiji u prizemlju imaju ulazni balkon ili terasu i ulazna vrata u funkciji prozora.
Posteljina i jedan peškir po osobi, su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju (5 dana).
Vila ne poseduje parking, poseduje prostor za odlaganje prtljaga u danima smene.

U prizemlju se nalaze studiji br. 1 – 1/3, br. 2 – 1/2 i br. 3 – 1/4. Na I spratu su studio br. 4 – 1/4, i na II spratu studiji br. 5 – 1/2, br. 6 – 1/2, br. 7 – 1/4, br. 8 – 1/3.

CENOVNIK

PAKET ARANZMAN (12 DANA / 9 NOĆENJA I AUTOBUSKI PREVOZ)

koula 1

Program putovanja:

Autobus polazi dan ranije prema odabranom datumu iz tabele i iz gradova po satnici iz tabele autobuskog  prevoza. Pauze su predviđene na benzinskoj pumpi OMW kod Lapova oko 19.30 u trjanju od 30 min, u motelu ,,Predejane,, oko 22.15 h u trajanju oko 45 min. Dalje, u toku putovanja, prave se još jedna do dve kraće toalet pauze. Dolazak u letovalište u jutarnjim satima.

ARANŽMAN OBUHVATA:
  • Smeštaj u odabranoj vili ili hotelu na bazi odabrane usluge sa uračunatim boravišnim taksama.
  • Autobuski prevoz

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Osiguranje od otkaza aranžmana
  • Fakultativne izlete (uplaćuju se kod ino-partnera)
  • Ostale nepomenute troškove

USLOVI