Duplex Roula Limenas

Duplex Roula Limenas  je smestena u  centru  Limenasa na oko 300 metara od gradske plaže. Supermarket, pekare, taverne i restorani su u neposrednoj blizini. Vila raspolaže apartmanima za dve, tri i četiri osobe.

U svakom Apartmanu se nalazi kupatilo, čajna kuhinja, TV prijemnik i klima uređaj.

Korišćenje klima uređaja uključeno je u cenu.

 

 

 

 

 

 AUTOBUSKI PREVOZ

POLASCI MESTO POLASKA VREME POLASKA CENA prevoza u EUR
odrasli deca 0-12 god.
NOVI SAD Parking Železničke stanice, kod lokomotive 15:30 h 85 75
BEOGRAD Parking hotela Kontinental 17:00 h 70 60
NIŠ Benzinska pumpa preko puta motela Nais 20:00 h 65 55
Troškovi za trajekt se plaća na licu mesta, vodiču u autobusu. U vreme štampanja kataloga troškovi trajekta iznose 6 eura i podložni su promenama.
POVRATAK 13:00 h

 

NAPOMENE:

 • Organizator zadržava pravo promene vremena polaska o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije dva dana pred polazak
 • Transferi do i od Novog Sada mogu biti realizovani mini-busem, kombijem ili putničkim automobilom
 • Doplata kod vlastitog prevoza ne postoji, plaća se samo cena izabranog smeštaja
 • Cena prevoza se ne menja ukoliko je ugovoreno letovanje u dva uzastopna termina
 • Cena prevoza u jednom pravcu je 25 eur manja u odnosu na cene iz tabele.
 • Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa.
 • Prevoz se obavlja udobnim autobusima turističke klase (klima, audio-video oprema).
 • Moguće je priključenje putnika ispred svih motela na magistralnom putu Beograd – Niš – Skoplje.
 • Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.
 • Autobus po dolasku u letovalište staje najbliže moguće do smeštajnih objekata
 • Biranje sedišta u autobusu prema mogućnostima u trenutku prijave – 15 € po osobi. Prvi red nije moguće rezervisati.
 • Količina prtljaga nije posebno ograničena i ne naplaćuje se. Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja.
 • Pauze se prave prema unapred utvrđenom tajmingu i mestu
 • Na granici nije dozvoljeno napuštanje autobusa, osim po zahtevu granične službe
 • Pušenje u autobusu nije dozvoljeno.
 • O vašem udobnom i bezbednom putovanju brinu 2 vozača i pratilac grupe.

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ:

Predstavnik agencije, na dan dolaska putnika sopstvenim prevozom na ostrvo, ne sačekuje putnike u luci radi smeštanja u ugovorene vile i hotele. Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz (osim u slučaju nemogucnosti da pronađu ugovorenu vilu ili hotel, kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom). Predstavnik agencije, na dan smene iz tehničkih razloga nije u mogućnosti da smešta navedene putnike: doček nove i ispraćaj stare grupe ili se predstavnik ne nalazi u blizini luke.

NAČINI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši po prodajnom kursu banke Intese na dan plaćanja, gotovinom, čekovima građana, platnim karticama ili uplatom na tekući račun Organizatora putovanja. Cena koja je naznačena u katalogu i Ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minut ponude. Prilikom sklapanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA: – za celokupnu uplatu do 31.12.2017. odobravamo popust 20% – za celokupnu uplatu do 28.02.2017. odobravamo popust 15% – za celokupnu uplatu do 30.04.2017. odobravamo popust 10%

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA: – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE: – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.11.2017. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se popunjavaju po prodajnom kursu Banca Intesa na dan deponovanja uz uvećanje od 2%

4.ADMINISTRATIVNA ZABRANA: – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator i jedan overen primerak Rešenja korisnik vrati Organizatoru, a najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15-og u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.11.2017. godine. Preostali iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se po prodajnom kursu Banca Intesa na dan izdavanja uz uvećanje od 2%. Rešenja o administrativnoj zabrani, bez uvećanja. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

POPUSTI ZA DECU: – U svakom studiju/apartmanu BESPLATNO može boraviti PO JEDNO dete, uzrasta do 12 godina, pod uslovom da nema vlastiti ležaj.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:  1. dan: Novi Sad / Beograd – sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.  2.-10(15). dan: Tasos – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.  11(16). dan: Tasos – izlazak iz apartmana u 9h, polazak autobusa u poslepodnevnim satima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.  12(17).dan: Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.

 U cenu aranžmana su uračunate usluge pratioca grupe i smeštaj u odabranim objektima na bazi 10 noćenja, usluge predstavnika agencije.

 U cenu aranžmana nije uračunat prevoz.

OBAVEZNO PUTNO OSIGURANJE: Svaki putnik sa srpskim pasošem je dužan da ima putno osiguranje za putovanje u zemlje Šengenskog sporazuma. Polise se mogu uplatiti kako kod organizatora putovanja tako i kod agencija posrednika (Subagenata). DODATNE NAPOMENE: – Molimo Vas da opise i fotografije objekta pogledate na našem sajtu. – Smeštajni objekti koji u katalogu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi. – U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm, a francuskia (dve osobe) 185-190 cm sa 115-155 cm. – Ulazak u apartmane pri dolasku je do 14:00h. – Napuštanje apartmana poslednjeg dana do 09:00h.