Vila Maria-Edipsos

Vila Maria se nalazi se u centralnom delu Banje Edipsos u neposrednoj blizini luke  i 50 m od mora.  Vila ima četiri sprata i prizemlje na kojima se nalazi ukupno 27 smeštajnih  jedinica (studia 1/2 i 1/3) od kojih 12 studia imaju direktan pogled more sa veoma prostranim terasama.  Za poslednji dan ima određen prostor za odlaganje prtljaga. Vila ima lift.

Svaka smestajna jedinica sadrzi: Klima uređaj, Wi-Fi, televizor, TWC, frižider, rešo sa 2 ringle, osnovno posuđe, prostor za jelo, terasa;
Najam apartmana, klima , peškiri  i WI-FI  (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema) su UKLJUCENI U CENU.

CENOVNIK ZA 2016

MARIA CEN

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan :  Polazak iz Beograda sa parkinga kod “Buvlje pijace” ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42, u 13:00h. Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2.dan : Dolazak u banju Edipsos u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrane objekte, ulaz u studia/apartmane najranije od 14:00h.
3.-11.dan : Boravak u izabranom  studiu/apartmanu. Tokom boravka je moguće organizovanje fakultativnih izleta.
12.dan : Napuštanje studia/apartmana u 09:00 časova. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).
13.dan : Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.
CENA  PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:
• prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema, Wi-Fi) na relaciji Beograd-Banja Edipsos-Beograd
• smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima/apartmanima + klima ur.
• usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka
• troškove organizacije i vođstva puta
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• međunarodno putno zdravstveno osiguranje, prema cenovniku osiguravajuće kompanije “UNIQA”
• fakultativne izlete i individualne troškove
Osiguranje: Hedonic travel  je za svoje putnike obezbedio ponudu za neophodno putno zdravstveno osiguranje, kao i ponudu za polisu osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima osiguravajuće kompanije, sa svim neophodnim informacijama i tarifama.
POPUSTI I DOPLATE: (ne važe za smene označene zvezdicom *)
• dete od 0-12 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 59 € i  ima svoje mesto u autobusu.
• dete od 0-12 godina u sopstvenom ležaju ima  popust 20 € na kompletan aranžman.
Navedeni popusti važe samo za jedno dete u pratnji dve odrasle osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.
•  u slučaju spajanja smena, cena se umanjuje za 20 € po osobi na osnovnu cenu paket aranžmana.
SOPSTVENI PREVOZ: Cena aranžmana se umanjuje za 20 € po osobi na osnovnu cenu paket aranžmana.
• ne postoji mogućnost dupliranja popusta.
• doplata za jednokrevetni studio/apartman – 70% od cene paket aranžmana (smeštaj u studiju 1/2 i jedno mesto u autobusu)
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Intesa Banke na dan uplate
UPLATA U CELOSTI:  Odobravaće se popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen.
UPLATA DO POLASKA: 30% akontacija prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja uz određene mesečne uplate.
ODLOŽENO PLAĆANJE: 30% akontacija prilikom rezervacije,  ostatak u jednakim mesečnim ratama  do 15.12.2016. – bez uvećavanja, čekovima građana koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju,  uz upisivanje dospeća rata na 05.,15. ili 25. u mese.
PLATNE KARTICE : Visa, Master, Maestro, American Express, Dina
ADMINISTRATIVNA  ZABRANA: 30 % akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator putovanja) sa dospećem do 15.12.2016.godine, bez uvećavanja.
AUTOBUSKI PREVOZ:
Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj  u letnjoj sezoni 2016 su naznačeni u tabeli u okviru cenovnika.
Povratak  za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).
Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja provere  vreme polaska autobusa.
NAPOMENE:
Za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 45 prijavljenih putnika po smeni.
• u slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
• agencija zadržava pravo izmene programa putovanja,  pojedinih sadržaja navedenih u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti
• agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu  putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije
• agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru odredjenih reklamnih akcija i specijalnih programa;
•putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.