VILA   KOSTAS ELENI-PEFKI

 Vila Kostas Eleni Pefki  se nalazi  na nekih  60 metara od mora i uredjenog setalista,oko 100 metara od supermarketa i oko 180metara do samog  centra Pefkija.

Vila poseduje parking prostor.
 Sve smestajne jedinice u Vili Kostas Eleni Pefki nalaze se na prvom spratu.Vila raspolaze sa dvokrevetnim (1/2) I trokrevetnim (1/3) apartmanima kao i trokrevetim, cetvorokrevetnim i petokrevetnim duplex apartmanima.Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju sa posudjem,frizider,reso sa dve ringle,aspirator,TWC,TV,ogledalo I nocni stocic,klima uredjaj I internet-ukljuceni u cenu.

Duplex apartman ima dve odvojene spavace sobe sa dva do tri lezaja,svaka sa TV I klima uredjajem.

Povrsina apartmana je cca 25 kvm + balkon (6m x 1,5m). Površina duplex apartmana je cca 40 kvm + balkon (6m x 1,5m).
USLUGA: Najam apartmana

CENOVNIK ZA 2017

 

klikni za uvecani prikaz tabele

Prevoz je obezbeđen autobusima turističke klase (audio/video oprema, klima ure đaj).

Polazak autobusa iz Beograda je dan pre početka smene u 15 časova sa parkinga na Novom Beogradu preko puta Otvorenog tržnog centra ( tzv.- buvljak) na uglu ulica Jurija Gagarina I Antifasističke Borbe u Bloku 42. Povratak autobusa je poslednjeg dana od 16 časova po lokalnom vremenu.

Minimalan broj putnika za polazak autobusa je 35. U slučaju nedovoljnog broja putnika minimalan otkazni rok je 5 dana.

Cena autobuskog prevoza za putnike koji koriste samo autobuski prevoz iznosi 7 0 EUR – odrasli ; 60 EUR – deca od 0 – 12 godina. Doplata za polazak iz Novog Sada je 2.000, 00 dinara-povratna karta.

 

PROGRAM I USLOVI PUTOVANJA:

POPUSTI I DOPLATE:

  • Deca od 0-2 godine imaju besplatan boravak i ne koriste nikakve usluge
  • -Dete od 0-12 godina na zajednickom lezaju placa 50€ i ima svoje sediste u autobusu
  • -Deca od 0-12 godina koja imaju sopstveni lezaj imaju popust od 20% i imaju svoje sediste u autobusu,na sopstvenom prevozu 10% -Popusti vaze u pratnji minimum dve odrasle osobe.
  • -Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju umanjenje od 35€ po osobi na osnovnu cenu, osim za smene označene zvezdicom. –
  • Putnici koji spajaju dve smene na autobuskom prevozu imaju umanjenje od 35€ po osobi za drugu smenu, a za smene oznacene * 20 €.

NAPOMENA: ne postoji mogucnost dupliranja popusta. *Popusti za rani booking ne odnose se na hotel Galini. Doplata za pomocni lezaj: 70€ odrasli/60€deca od 0-12 godina,ukoliko koriste autobuski prevoz , 50€ odrasli/40€ deca od 0-12 godina,ukoliko koriste sopstveni prevoz. Doplata za 1/1 iznosi 70% od cene aranzmana za 1 / 2 app ili std. I koriste jedno sedite u autobusu. Doplata za izbor sedista u autobusu iznosi 10€ po osobi.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: – 30 % prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pred polazak na put -Vlasnici kreditnih kartica Banca Intesa mogu plaćati aranžmane u 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANZMAN OBUHVATA:

Smeštaj u izabranoj vili – 10 ili 15 noćenja na bazi najma studija ili apartmana prema cenovniku iz tabele, klima uređaj, autobuski prevoz, trajekt na relaciji Glifa- Agiokampos-Glifa; troškove pratioca, troškove predstavnika.

ARANZMAN NE OBUHVATA:

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000,00 EUR, za sve putnike do 86 godina starosti, u vidu medicinske asistencije po uslovima UNIQA osiguranja (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije pozvati broj 011/3636 955. Individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom I troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa utovanja I predstavljaju zaseban ugovor, koji putnik zaključuje sa organizatorom izleta – inostranom lokalnom agencijom, osiguranje od otkaza, posledica nesrećnog slučaja I gubljenja prtljaga – prema važećem cenovniku UNIQA osiguranja i ostale nepomenute troškove.