Vila ziskos apartmani pored mora

Vila Ziskos

Vila Ziskos Paralia objekat se nalazi na samoj plazi, u prvoj liniji do mora u centralnom delu mesta. Ako zelite pun pansion postoji mogucnost da se dogovorite sa nama.. Cena 10 eur po osobi. Deca do 6 godina ne placaju. Smestaj Objekat poseduje 1/2, 1/3, 1/4 studije kao i 1/2+1 i 1/3 apartmanima. Svi apartmani   poseduju komplet opremljenu kuhinju, Tv, klima uredjaj  Twc, i terasu. Promena posteljine je na 5 dana. Lokacija:  na samoj obali mora. Smestaj se nalazi u našoj ponudi dugi niz godina, na samo nekoliko koraka crkve i centra grada. Gostima  su na raspolaganju prelepi apartmani sa pogledom na more. Smestena je  na samoj obali, a studiji imaju terase tik iznad plaze i mora. Dobar izbor  za one koji svoje letovanje u grčkoj žele da provedu u centru dešavanja .

Vise o Paraliji

Paralija “srpsko” letovaliste udaljeno je  (od Niša 450km, od Beograda 690km, od Novog Sada 769km, od Vranja 335km) je jedno od najboljih grčkih letovališta, bar što se tiče turista koji dolaze iz nase zemlje. Mesto za sva cula i za sve populacije. Decji parkovi sa klackalicama, toboganima i ljuljaškama za decu, kafeterije i diskoteke za omladinu, a mnoštvo butika za starije… Blizina Katerinija sa kojim je odlično povezana gradskim prevozom i na kraju : prozirno more i prelepe plaže  , je glavni razlog zašto za ovo letovalište uvek vlada veliko interesovanje. Ovo letovaliste je jedno od najposecenijih grckih letovalista , a ujedno mnogo Grka govori nas jezik  .Treba je doziveti na najbolji moguci nacin.Dobra gastronomska ponuda : morski plodovi, giros, i rostilj. Nocni izlasci ,provod i zurke garantuju dobar provod za  mladju populaciju . Treba napomenuti i domacu grcku gostiprimljivost koja je na svakom koraku.

Cenovnik

cenovnik

cenovnik

ziskostab2

Paralia garantuje dobar provod. Vila Ziskos je jedna od najboljih vila koje Paralija nudi. Svakako treba posetiti Vilu Ziskos