Vila Fiori Paralia

Vila Fiori se nalazi na oko 100 metara od plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji sadrže kompletno opremljenu kuhinju, TWC, klima uređaj, TV i terasu. Promena posteljine je na pet dana. Vila Fiori poseduje recepciju i lift.

cenovnik fiori

hellas2

 

Cena je izrazena u eurima
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu OTP banke na dan plaćanja

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

* 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre polaska na put
* 30% prilikom rezervacije,a ostali iznos u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 20.12.2015, uz uvecanje od 1.5% na mesecnom nivou.
* platnim karticama (VISA,AMERICAN EXPRESS,DINERS,DINA,MASTER,MAESTRO,YUBA)
* administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije,za ostatak iznosa korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate
* akontacije dostavi Organizatoru Resenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca.
kreditom banke

Aranžman rađen na bazi minimum 35 plativih osoba

 

Vise o……Paraliji

PARALIA KATERINI (od Niša 450km, od Beograda 690km, od Novog Sada 770km, od Vranja 340km) je jedno od najposećenijih grčkih letovališta, bar što se tiče turista koji dolaze iz Srbije. Mesto za sve ukuse i za sve uzraste. Parkovi sa klackalicama, toboganima i ljuljaškama za decu, kafeterije i diskoteke za omladinu, a mnoštvo prodavnica za starije… Blizina Katerinija sa kojim je odlično povezana gradskim prevozom i na kraju osnovno: peščane plaže i čisto more, razlozi su što za ovo letovalište uvek vlada veliko interesovanje.