VILA CHLOROS

 

Vila Chloros je jedna od najnovijih i najluksuznijih vila u Nei Poriju i na samo 80m od plaze. Moderno uređena i opremljena, dvospratna vila u svom sastavu ima studia i apartmane za smeštaj dve, tri, četiri, pet i šest osoba od kojih pojedini imaju pogled na more. Supermarket je u neposrednoj blizini.

Gosti vile “CHLOROS” mogu koristiti bazen hotela “EVILION” uz konzumaciju jednog pića.
Higijenu u studiima i apartmanima gosti održavaju sami, promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana.

SADRŽAJ VILE: Malo dvorište, hol sa garniturama za sedenje, mogućnost parkiranja u blizini vile.

1/2 studio – dva standardna spojena ležaja; (max dve odrasle osobe i jedno dete do 2 god.)
1/3 studio – jedan francuski ležaj širine 140-150cm i jedan standardni ležaj; (max 3 odrasle osobe ili dve odrasle i dvoje dece do 10 god.)
1/3+1 studio – jedan francuski ležaj širine 150cm, jedan standardni ležaj i fotelja na razvlačenje; (max 3 odrasle osobe jedno dete do 10 god.)
1/4 studio – dva francuska ležaja širine 140cm; (max 4 odrasle osobe ili 3 odrasle i dvoje dece do 10 god.)
1/4+1 studio – dva francuska ležaja širine 140cm i fotelja na razvlačenje; (max 4 odrasle osobe i jedno dete do 10 god.)
1/6 app – Dva francuska ležaja širine 140cm u sobi sa kuhinjom, odvojena soba za spavanje (francuski ležaj širine 130cm i jedan standardni ležaj, posebno kupatilo), 1/6 app ima dva kupatila i dva klima uređaja; (max 6 odraslih osoba i jedno dete do 2 god.)

SADRŽAJ STUDIA: Kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), kupatilo sa tuš kabinom sa hidromasažerima, predviđeni broj ležaja, orman, noćni ormarić, toaletni sto sa ogledalom, stočić za prtljag, televizor, klima uređaj, komarnik (zaštitna mreža od komaraca), terasa sa garniturom za sedenje. APARTMANI NEI PORI, VILA CHLOROS NEI PORI, SMESTAJ NEI PORI

SADRŽAJ APP: Kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), 2 (dva) francuska ležaja, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom sa hidromasažerima, odvojena soba za spavanje sa 1 (jednim) francuskim ležajem i 1 (jednim) standardnim ležajem, posebno kupatilo, orman, noćni ormarići, toaletni sto sa ogledalom, stočić za prtljag, televizor, klima uređaj, komarnik (zaštitna mreža od komaraca), terasa sa garniturom za sedenje.

 

PREVOZ :

NEI PORI CENA PREVOZA: Povratna karta Za polazak iz Beograda (sa usputnim stanicama do Niša) za odrasle 55€, za decu do 12 godna 45€. Za polazak iz Niša (sa usputnim stanicama do Bujanovca) za odrasle 45€, za decu do 12 godina 35€. Cena prevoza za jedan smer Za polazak iz Beograda (sa usputnim stanicama do Niša) za odrasle 40€ i 30€ za decu do 12 god. Za polazak iz Niša (sa usputnim stanicama do Bujanovca) za odrasle 35€ i 25€ za decu do 12 god.

Deca do 2 godine – besplatno, ako ne koriste sedište. Za spojene smene doplata za prevoz iznosi 50%. Plaćanje isključivo u dinarskoj protivvrednosti.

UPLATA 15 DANA PRE POLASKA. Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema). Polazak iz Beograda dan uoči smene u 18:30 sati, sa parkinga u bloku 42 ul . Antifašističke borbe br.2., preko puta OTC-a. Transfer iz Novog Sada, polazak sa parkinga železničke stanice kod stare lokomotive.

Polazak iz Niša dan uoči smene parkinga kod Tempa u 21:30 sata. Polazak iz Leskovca dan uoči smene u 22:15 sata, sa parkinga kod železničke stanice.

Povratak iz Nei Porija poslednjeg dana boravka u 14:00 sati ispred vile „CHLOROS“.

TOKOM SEZONE, MOGUĆA JE PROMENA MESTA I VREMENA POLASKA! PUTNICI SU U OBAVEZI DA 2 DANA PRE POLASKA I POVRATKA SA LETOVANJA, PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA/POVRATKA, KAO I DA NA DOGOVORENO MESTO POLASKA BUDU 15 MIN PRE UGOVORENOG VREMENA. SVE SATNICE, U VEZI POVRATKA SA LETOVANJA, BIĆE ISTAKNUTE NA OGLASIM TABLAMA U VILAMA U KOJIMA LETUJETE DVA DANA PRE POLASKA ZA SRBIJU.

NAĈIN PLAĆANJA: Cene su izražene u evrima a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu BANCA INTESA AD. BEOGRAD na dan uplate, u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska. Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, u jednakim mesečnim ratama do 10.11.2015. god. deponovanjem čekova građana uz uvećanje ostatka aranžmana od 1% mesečno.  Potrošačkim kreditom, po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

FIRST MINUTE POPUSTI:

– 7% POPUSTA ZA UPLATU U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE

Uslovi plaćanja

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate.

BR/20

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– najam studija/app na bazi 10 noćenja
– usluge predstavnika agencije
– troškove organizacije

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-Doplata za korišćenje klima uređaja: za studio – 5 eur po danu, za apartman 8 eur dnevno.
-Doplata za pogled na more (za 10 noći): 1/2 studio – 20 eur; 1/3 studio – 30 eur.
-Turističku taksu
-Autobuski prevoz
-Međunarodno putno (zdravstveno) osiguranje

NAPOMENE ZA SMENE OZNAČENE ZVEZDICOM(*):
* Cene označene zvezdicom su po osobi i sadrže smeštaj i prevoz iz Niša.
* Doplata za prevoz iz Beograda je 10 eur po osobi.
* Umanjenje za goste koji ne koriste prevoz je 20 eur.

POPUSTI ZA DECU:
– Dete do 2 godine u zajedničom ležaju – besplatno.