Vila Penelopi Leptokarija

Vila se nalazi u najlepsem  delu Leptokarije, udaljena od plaže 150 m.  Vila  Penelopi raspolaže studiima za dve, tri i četiri osobe. U svakom studiu se nalazi TV prijemnik i klima uređaj. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana. Parkiranje je mouce pred vile ili u blizini.

penelopi-seme soba-marcopollo

 

penelopi-cenovnik 2015-marcopollo

 

Način plaćanja aranžmana

Plaćanje se vrši po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja, gotovinom, čekovima građana,  ili uplatom na tekući račun Organizatora putovanja. Prilikom sklapanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA

 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora
 • Ostatak do 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

2. UPLATA NA RATE – ČEKOVI GRAÐANA

 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora
 • Ostatak (smestaja-samo smestaj moze da se uplacuje putem administrativne zabrane) u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-og u mesecu, a poslednja rata dospeva 15. 11. tekuće godine.
  Pre početka korišćenja aranžmana rate se uplaćuju unapred, a za rate koje dospevaju na naplatu posle iskorišćenog aranžmana – minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana deponuju se čekovi građana po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan deponovanja, uz uvećanje 2% na ostatak duga.

3. UPLATA NA RATE – ADMINISTRATIVNA ZABRANA

 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora
 • Za ostatak (smestaja-samo smestaj moze da se uplacuje putem administrativne zabrane) Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator i jedan overen primerak Rešenja korisnik vrati Organizatoru, a najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15-og u mesecu, a zadnja rata dospeva 15. 11. tekuće godine.
  Preostali iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani, uz uvećanje 2% na ostatak duga.
  Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

Popusti

POPUSTI ZA DECU
 • U svakom studiu/apartmanu BESPLATNO može boraviti PO JEDNO dete, uzrasta do 12 godina, pod uslovom da nema vlastiti ležaj.
 • Dete do 12 godina dobija popust 20% na autobuskom prevozu.

POPUSTI ZA RANE UPLATE U CELOSTI

 • od 01.04.2015 do 30.04.2015 :
  10% popusta na cene smestaja u vansezoni i
  5% popusta na cene smestaja u sezoni.

Garantovani su polasci iz svih navedenih gradova. Nije isključena mogućnost da se za transfere do i od Novog Sada koriste kombi ili taksi vozila, kao i linije redovnog autobuskog prevoza.

Raspored sedenja se određuje po redosledu prijava putnika, od prvog sedišta do poslednjeg sedišta u autobusu gde su sedišta u jednom nivou, dok je kod spratnih autobusa raspored sedenja od prvog sedišta u donjem delu do poslednjeg sedišta u gornjem delu. Četvoročlane porodice raspoređuju se na isti način: prvo na sedišta za stolom (ako u autobusu postoje), a zatim „linijski” u istom redu.

Broj putnika po smenama može se razlikovati. Zato se organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. Iz istog razloga moguća je organizacija polaska jednim autobusom na dve destinacije, a time i mogućnost angažovanja autobusa grčkog partnera za deo putovanja u Grčkoj.

Prevoz je organizovan autobusima turističke klase (klima, audio-video). Količina prtljaga nije ograničena, a prevoz istog je besplatan. Prenos stvari organizovan je u letovalištima bez nadoknade, od i do autobusa, ali samo kada za to ima mogućnosti. Udaljenost od mesta dolaska i povratka autobusa do smeštajnog objekta većinom je oko 20 metara, a najviše 200 metara (precizna informacija za svaki objekat – u agenciji).

Putovanje od Novog Sada do letovališta traje oko 13,00 sati, uključujući pauze i četiri granične procedure, zbog kojih su moguća čekanja sa nepredvidivom dužinom trajanja, na koja Organizator putovanja ne može uticati. U posadi autobusa su dva vozača i pratilac grupe.

Iznos gotovine koju je dozvoljeno izneti iz Republike Srbije je 10.000 eur po osobi. U slučaju namere da se u Grčkoj kupuju artikli veće vrednosti, potrebno je upoznati se sa našim carinskim propisima.

Sanitarni propisi na granicama, posebno na ulazu u Grčku, zabranjuju unošenje prehrambenih proizvoda, pre svega svih vrsta mlečnih proizvoda i mesa, osim konzerviranog, i dugotrajnih prerađevina.

Uobičajeno vreme dolaska autobusa u letovalište je oko 09,00 h po lokalnom vremenu (+1 sat u odnosu na naše vreme).

Poslednjeg dana boravka u letovalištu u periodu od napuštanja apartmana do polaska za Srbiju, obezbeđen je prostor za odlaganje prtljaga u svim objektima u letovalištu.

 • Povratak iz Leptokarie je poslednjeg dana po terminima iz programa u 16,50 h.
 • Povratak iz Olympic Beach-a je poslednjeg dana po terminima iz programa u 17,40 h.
 • Povratak iz Paralie je poslednjeg dana po terminima iz programa u 18,00 h.

Očekivani dolazak u Beograd je narednog dana oko 05,30 h, a u Novi Sad oko 07,00 h.