Vila SULA LEPTOKARIJA

Vila SULA – nalazi se na oko 150 metara od plaže nedaleko od centra. Vila  Sula je vec dobro poznata na nasem tržištu i to  po visokom kvalitetu smeštaja u 1/2 i 1/3 studijima. Svaki studio je opremljen kuhinjom, sa priborom za jelo i kuvanje u studiju, kupatilom, TV-om i klimom … Sobe gledaju na dvoriste sa jedne i na ulicu sa druge strane. Sobe koje su okrenute ka dvorištu imaju tendu na terasi.Gostima je na raspolaganju Wi-fi internet.

katerina

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke (ALPHA BANK) na dan uplate.

NAČIN PLACANJA: 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska, na rate čekovima gradjana do DECEMBRA 2015.god., platnim karticama, putem administrativne zabrane.

AUTOBUSKI PREVOZ: Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – parking preko puta „buvlje“ pijace na N.Beograd u 18:00h, iz Niša – kod motela Nais oko 21.00.h
Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u 16:30h, po lokalnom vremenu.

VAŽNO– U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30 eur po
osobi osim za smene koje su označene * zvezdicom, plaća se puna cena paket aranžmana za sve goste osim za
decu do 2 godine.

VAŽNOZa sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 35 eur po osobi u slučaju spajanja smena cena aranžmana
se umanjuje za 70 eura po osobi osim za smene koje su označene * zvezdicom, plaća se puna cena paket aranžmana
za sve goste osim za decu do 2 godine.

Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski i isključivo na osnovu redosleda prijava . U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice.
Na polazak naznačen u tabeli , treba doći najkasnije 20 minuta pre naznačenog vremena polaska.Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno.
Pauze tokom putovanja se prave kod većih motela u razmacima od 3-4 sata.
Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje, a samim tim podnosi komfor putovanja. Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište , zbog ograničenih uslova manevra , uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.

SOPSTVENI PREVOZ: Cena aranžmana se umanjuje za 35 eur po osobi, ( prevoz + osiguranje) osim za smene sa zvezdicom*
gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana. Korisnici aranžmana sa sopstvenim prevozom
su u obavezi da urade individualnu polisu osiguranja (moguće je uraditi i u agenciji gde možete obiti i sve potrebne informacije).

CENA KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA:
– iz Beograda – 60 eur – povratna karta, 45 eur – jedan pravac.
– deca do 10 g. 45 eur. povratna karta. 35 eur – jedan pravac.
– iz Niša – 50 eur – povratna karta, 35 eur – jedan pravac.
– deca do 10 g. 35 – povratna karta, 30 eur – jedan pravac.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan – Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta „buvlje“ pijace na N.Beograd u 18:00h. Putovanje auto putem Beograd – Niš
sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 23:00h pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko
Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte ( od 13:00h). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan – Napustanje apartmana do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd u 16.30h. po lokalnom vremenu.
13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd– Leptokaria–Beograd, smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim , trokrevetnim i četvorokrevetnim studio apartmanima, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.
Putno zdravstveno osiguranje “UNIQA” do 10 000 eur.

ARANŽMAN NE OBUHVATA. Individualno putno zdravstveno osiguranje “UNIQA” do 30 000 eur.
individualne troškove

POPUSTI I DOPLATE ZA VILU : Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu,
dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju plaća 50% cene iz tabele i ima svoje mesto u autobusu, deca od
2-10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20eur na kompletan aranžman. . Doplata za 1/1 – 70 % od cene
aranžmana po osobi umanjen za visinu prevoza od 30 eura, izuzev za smene označene zvezdicom gde je doplata 70%
od ukupne cene pakaet aranžmana.

VAŽNO – Za osobe starije od 70.godina doplata zdravstvenog osiguranja iznosi 1000.dinara

VAŽNO – Zajednički ležaj može koristiti samo jedno dete do 7 godina.

VAŽNO- napominjemo da se u praksi često doađa da iako je rezervisana primera radi dvokrevetna smeštajna jedinica, bude
obezbeđena soba sa više kreveta, te se u tom slučaju smatra da je organizator ispunio svoju obavezu iz ugovora, a stranka ovim
obaveštena o mogućnosti postojanja više kreveta u smeštajnoj jedinici.

SMEŠTAJ: Podrazumeva najam studio apartmana na bazi 10 noćenja. Studio čini jedna prostorija sa datim brojem
ležajeva, kuhinja u okviru iste prostorije opremljenja posuđem, kupatilo i terasa. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni i poštuju kućni red koji podrazumeva najraniji ulazak u sobe na dan dolaska od 13:00h
i najkasniji izlazak poslednjeg dana svog boravka do 09:00h.

NAPOMENA: Svi putnici državljani Srbije koji poseduju nove, biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa
prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija Banbus ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.