Vila Litsa Leptokarija

Vila Litsa se nalazi na 50m od plaze u centru letovalistau Leptokariji, porodicna kuca sa odllicnim smestajem nalazi se preko puta hotala Olimpos.

Odlicno pozicionirana vila. Preporuka za porodice a i za mladje osobe. Parking za automobil za putnike na sopstvenom prevozu  se nalazi u neposrednoj blizini.

Usluga.Najam studija

Smestaj.Vila Litsa raspolaze 1/3 i 1/4  studijima, kompletno opremljeni, jako kvalitetni, twc, terasu, klima uredjaj.

Promena posteljine na 5 dana.

Besplatno koriscenje interneta.

Vila Litsa Leptokarija.

Letovanje 2015 u Leptokariji.

Leptokarija kao letovaliste je poznato medju srpskim turistima jos od 20-ak godina, letovalo se u tada mnogo skromnijim uslovima u odnosu na danasnje , gde svaka smestajna jedinicaim poseduje  neretko i veoma luksuzan namesta i za apartmanske uslove odlicne karakteristike..i za najprobirnjinvije klijente…Ako se pritom doda i velika ponuda hotelskog smestaja letovati u veoma urbanoj Leptokariji predstavlja pravo zadovoljstvo..Naravno da o ukusima netreba raspravljati ali ako se ogroman broj putnika vec duzi niz godina ponovo vraca …to ipak nesto znaci..

 

 

 

litsaaaa

 

litsaaa1

 

Nacin placanja

a) 30% prilikom rezervacije, ostatak na 15 dana pred pocetak putovanja

b)30% prilokom rezrvacije, ostatak cekovima do 15.12.2015, uz mesecno uvecanje od 1.5%

c) 30% prilikom rezervacije, ostatak administrativnom zabranom uz mnesecno uvecanje od 1.5%. Prilikom placanja adminidtrativnom zabranom Organizator vam salje Resenje o Administrativnoj zabrani, overeno od vase obracunske sluzbe vracate jedan primerak.