Vila KATERINA

Vila KATERINA – nalazi se  minut do plaže.Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i cetvorokrevetnim studijima, koji su opremljeni: čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (korišćenje klime nije uračunato u cenu aranžmana – doplata 4-5 EUR po danu). Studio apartmani su prostrani sa odvojenom kuhinjom , sa stilom opremljeni. Vila ima prostor za odlaganje prtljaga prilikom smene sa TWC.

Vila Katerina takodje raspolaze jako prostranim dvoristem punim zelenila, na sredini dvorista se nalazi letnjikovac gde gosti mogu slobodno da koriste za druzenje, pripremu rostilja..Vila sa terasa gleda na hotel Siros .Ispred vile je jako siroka ulica gde se moze parkirati automobil ili u neposrednoj blizini.

_

katerinamarcopollo

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke (ALPHA BANK) na dan uplate.

NAČIN PLACANJA: 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska, na rate čekovima gradjana do DECEMBRA 2015.god., platnim karticama, putem administrativne zabrane.

AUTOBUSKI PREVOZ: Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – parking preko puta „buvlje“ pijace na N.Beograd u 18:00h, iz Niša – kod motela Nais oko 21.00.h
Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u 16:30h, po lokalnom vremenu.

VAŽNO– U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30 eur po
osobi osim za smene koje su označene * zvezdicom, plaća se puna cena paket aranžmana za sve goste osim za
decu do 2 godine.

VAŽNOZa sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 35 eur po osobi u slučaju spajanja smena cena aranžmana
se umanjuje za 70 eura po osobi osim za smene koje su označene * zvezdicom, plaća se puna cena paket aranžmana
za sve goste osim za decu do 2 godine.

Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski i isključivo na osnovu redosleda prijava . U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice.
Na polazak naznačen u tabeli , treba doći najkasnije 20 minuta pre naznačenog vremena polaska.Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno.
Pauze tokom putovanja se prave kod većih motela u razmacima od 3-4 sata.
Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje, a samim tim podnosi komfor putovanja. Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište , zbog ograničenih uslova manevra , uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.

SOPSTVENI PREVOZ: Cena aranžmana se umanjuje za 35 eur po osobi, ( prevoz + osiguranje) osim za smene sa zvezdicom*
gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana. Korisnici aranžmana sa sopstvenim prevozom
su u obavezi da urade individualnu polisu osiguranja (moguće je uraditi i u agenciji gde možete obiti i sve potrebne informacije).

CENA KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA:
– iz Beograda – 60 eur – povratna karta, 45 eur – jedan pravac.
– deca do 10 g. 45 eur. povratna karta. 35 eur – jedan pravac.
– iz Niša – 50 eur – povratna karta, 35 eur – jedan pravac.
– deca do 10 g. 35 – povratna karta, 30 eur – jedan pravac.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan – Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta „buvlje“ pijace na N.Beograd u 18:00h. Putovanje auto putem Beograd – Niš
sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 23:00h pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko
Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte ( od 13:00h). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan – Napustanje apartmana do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd u 16.30h. po lokalnom vremenu.
13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd– Leptokaria–Beograd, smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim , trokrevetnim i četvorokrevetnim studio apartmanima, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.
Putno zdravstveno osiguranje “UNIQA” do 10 000 eur.

ARANŽMAN NE OBUHVATA. Individualno putno zdravstveno osiguranje “UNIQA” do 30 000 eur.
individualne troškove

POPUSTI I DOPLATE ZA VILU : Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu,
dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju plaća 50% cene iz tabele i ima svoje mesto u autobusu, deca od
2-10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20eur na kompletan aranžman. . Doplata za 1/1 – 70 % od cene
aranžmana po osobi umanjen za visinu prevoza od 30 eura, izuzev za smene označene zvezdicom gde je doplata 70%
od ukupne cene pakaet aranžmana.

VAŽNO – Za osobe starije od 70.godina doplata zdravstvenog osiguranja iznosi 1000.dinara

VAŽNO – Zajednički ležaj može koristiti samo jedno dete do 7 godina.

VAŽNO- napominjemo da se u praksi često doađa da iako je rezervisana primera radi dvokrevetna smeštajna jedinica, bude
obezbeđena soba sa više kreveta, te se u tom slučaju smatra da je organizator ispunio svoju obavezu iz ugovora, a stranka ovim
obaveštena o mogućnosti postojanja više kreveta u smeštajnoj jedinici.

SMEŠTAJ: Podrazumeva najam studio apartmana na bazi 10 noćenja. Studio čini jedna prostorija sa datim brojem
ležajeva, kuhinja u okviru iste prostorije opremljenja posuđem, kupatilo i terasa. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni i poštuju kućni red koji podrazumeva najraniji ulazak u sobe na dan dolaska od 13:00h
i najkasniji izlazak poslednjeg dana svog boravka do 09:00h.

NAPOMENA: Svi putnici državljani Srbije koji poseduju nove, biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa
prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija Banbus ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.