Vila Bakas

Vila Bakas locirana u ravnom  delu Parge, na svega 150m od manje  plaže Piso Krioneri i na 250m od  plaže Krioneri u centru ovog predivnog mediteranskog mesta. 
Vila Bakas  raspolaže sa dvokrevetnim studijima i trokrevetnim apartmanima.

Sve jedinice opremljene su sa TWC, A/C, TV, balkonom i potpuno opremljenom cajnom kuhinjom.
Vila  Bakas ima dvorište u kome je moguce uživati na ozidanim  garniturama za odmor.
Wi Fi je na raspolaganju gostima.
Parkiranje je moguce u neposrednoj blizini vile.

 

 

 

 

Program putovanja:

 1. dan – Putovanje. Novi Sad – sastanak putnika u Novom Sadu, kod Lokomotive u 12.30h, pola sata pre predviđenog vremena polaska. Moguće su izmene vremena polaska, o čemu će Organizator blagovremeno obavestiti putnike). Noćna vožnja preko Beograda, Niša, Skoplja, graničnog prelaza Evzoni, do Jonske obale, sa kraćim usputnim odmorima.
 2. dan – 11. dan – Parga. Dolazak u mesto odredišta, smeštaj i boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje.
 3. dan – Parga – Napuštanje objekta u 9:00 h (po lokalnom vremenu). Polazak autobusa za Srbiju u popodnevnim satima. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
 4. dan –  Dolazak u Novi Sad je predviđen u  jutarnje sate. Kraj usluga.
 • Prevoz do izabranog letovališta u Grčkoj obezbeđuje Organizator putovanja autobusima visoke turističke klase
 • Raspored sedenja u autobusu određuje Organizator putovanja isključivo na osnovu redosleda prijava, starosti putnika, broju dece, osim u izuzetnim slučajevima kada se može odrediti određeno mesto za trudnice, invalide i slično. Putnik je u obavezi da prihvati bilo koje sedište koje mu organizator dodeli. Za one putnike koji žele određeno sedište moguće je da se plati 20 eur po sedištu u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate.
 • Dete mora imati svoje sedište u autobusu.
 • Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na termine označene početkom putovanja u PROGRAMU PUTOVANJA.
 • Organizator putovanja 24 h pre početka putovanja obaveštava putnika, odnosno subagenta o tačnom vremenu i mestu polaska autobusa.
 • Transferi iz Sremske Mitrovice, Subotice i Sombora do Novog Sada mogu biti realizovani  kombijem, mini busom ili putničkim autom u zavisnosti od broja putnika.
 • Eventualne polaske iz Kikinde, Zrenjanina, Bečeja i dr. Organizator putovanja ostavlja kao mogućnost uz minimalan broj putnika i doplatu.
 • Moguće je priključenje putnika sa svih stajališta uz put Novi Sad – Beograd – Skoplje.
 • Povratak (po lokalnom vremenu): Zakonom o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima (“Sl.glasnik RS“, br.96/2015) propisana je pauza od 9 sati između dolaska autobusa na krajnju destinaciju i ponovnog otpočinjanja vožnje odnosno povratka. O polasku autobusa iz Grčke za Srbiju putnici se  obaveštavaju  od stane predstavnika Organizatora putovanja na dan povratka.
 • Prosečno trajanje putovanja od Novog Sada do izabranog letovališta traje oko 14 sati.  U toku putovanja pravi se nekoliko pauza za odmor i osveženje. Zbog prelaska dve granice i 4 granične procedure moguća su nepredviđena čekanja na koja Organizator putovanja nema uticaj. Za udoban i bezbedan prevoz u autobusu se brinu dva vozača i jedan pratilac grupe.
 • Doplate za sopstveni prevoz nema.