Vila Yellow House Kavos

Vila Yellow House Kavos se nalazi na 50 metara od   pescane plaže u mirnom delu Kavosa. Vila ima svoje veliko uređeno dvorište sa dosta zelenila i baštenskim garniturama gde može da se uživa u miru, suncu i moru. Takođe ima mesta za parkiranje ukoliko dolazite  sopstvenim prevozom. Udaljenost vile do samog centra Kavosa nepunih 500 metara. Supermarketi , barovi , Diskoteke su u glavne šetališnoj  zoni centra  Kavosa.Vila YELLOW HOUSE KAVOS raspolaže  studio aparmanima;  za dve, tri, četiri i pet osoba.

Svaki studio apartman je dosta komforan i klasično grčki opremljen sa: čajnom kuhinjom sa rešoom od dve ringle i osnovnim posuđem, frižiderom, kupatilom, TV, terasom i klima uređajem koji je uključen u cenu. Zamena posteljine i peškira na 5 dana. Preporučujemo za omladinu i  sve one koji se tako osecaju.

 

 

yellow house

AUTOBUSKI PREVOZ:  Polazak autobusa je naznačen u tabeli: iz Beograda – parking  preko puta „buvlje“ pijace na N.Beograd u 15:00h,

iz Niša – kod motela Nais oko 18.00.h
Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u dogovoru sa predstavnikom agencije oko 14.00h,  po lokalnom vremenu.

 

VAŽNO–  U slučaju spajanja smena na našem prevozu  cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 35 eur po osobi
osim za smene koje su označene * zvezdicom, plaća se puna cena paket aranžmana za sve goste osim za decu do 2 godine.
VAŽNO- Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 40 eur po osobi u slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje
za 80 eura po osobi osim za smene koje su označene * zvezdicom, plaća se puna cena paket aranžmana za sve goste osim za decu do 2 god.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski i isključivo na osnovu redosleda prijava . U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice.
Na polazak naznačen u tabeli , treba doći najkasnije 20 minuta pre naznačenog vremena polaska.Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava  je najstrože zabranjeno.Pauze tokom putovanja se prave kod većih motela u razmacima od 3-4 sata. Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje, a samim tim podnosi komfor putovanja. Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište , zbog ograničenih uslova manevra , uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.
SOPSTVENI PREVOZ: Cena aranžmana se umanjuje za 40 eur po osobi, ( prevoz + osiguranje)  osim za  smene sa zvezdicom gde  se u slučaju   korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana. Korisnici  aranžmana sa sopstvenim prevozom su u obavezi da urade individualnu polisu osiguranja (moguće je uraditi i u agenciji gde možete dobiti i sve potrebne informacije).
CENA KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA:
– iz Beograda – 70 eur – povratna karta, 55 eur – jedan pravac.
– deca do 10 g. 60 eur. povratna karta.  45 eur – jedan pravac.
– iz Niša – 65 eur – povratna karta, 50 eur – jedan pravac.
– deca do 10 g. 60 – povratna karta, 45 eur – jedan pravac.

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan – Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta „buvlje“ pijace na N.Beograd u 15:00h. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 20:30h pauza od 45-60 min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte ( od 13:00h). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan – Napuštanje apartmana do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd oko 14.00h. po lokalnom vremenu.
13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

 

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd– Lefkimi-Kavos–Beograd, smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim , trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studio apartmanima, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.
Putno zdravstveno osiguranje “UNIQA” do 10 000 eur.

ARANŽMAN NE OBUHVATA.  Individualno putno zdravstveno osiguranje “UNIQA” do 30 000 eur.
individualne troškove

 

POPUSTI I DOPLATE ZA VILU  : Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu,
dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju plaća 50% cene iz tabele i ima svoje mesto u autobusu, deca od
2-10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman. Doplata za 1/1 – 70 % od cene
aranžmana po osobi umanjen za visinu prevoza od 35 eura, izuzev za smene označene zvezdicom gde je doplata 70%
od ukupne cene  paket aranžmana.

 

VAŽNO – Za osobe starije od 70.godina doplata zdravstvenog osiguranja  iznosi  1000.dinara
VAŽNO – Zajednički ležaj može koristiti samo jedno dete do 7 godina.
VAŽNO– napominjemo da se u praksi često događa da iako je rezervisana primera radi dvokrevetna smeštajna jedinica, bude
obezbeđena soba sa više kreveta, te se u tom slučaju smatra da je organizator ispunio svoju obavezu iz ugovora, a stranka ovim
obaveštena o mogućnosti postojanja više kreveta u smeštajnoj jedinici.
SMEŠTAJ: Podrazumeva najam studio apartmana na bazi 10 noćenja. Studio čini jedna prostorija sa datim brojem
ležajeva, kuhinja u okviru iste prostorije opremljenja posuđem, kupatilo i terasa.   Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni i poštuju kućni red koji podrazumeva najraniji ulazak u sobe na dan dolaska od 13:00h i najkasniji izlazak poslednjeg dana svog boravka do 09:00h.
NAPOMENA: Svi putnici državljani Srbije koji poseduju nove, biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa
prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija   ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.