Vila Sea Side Kavos

Vila  Sea Side Kavos je locirana  na  samoj plaži, sa  sadrzajima  od suncobrana, ležaljki,  bazenom, barom-WiFi i velikim TV-om na bazenu,  travnatim dvorištem sa stoletnim palmama. Udaljenost vile do samog centra Kavosa nepunih 900 metara. Supermarket je u neposrednoj blizini na 30 metara od vile. Vila SEA SIDE KAVOS  raspolaže  studio aparmanima;  za dve, tri, četiri i pet osoba. Svaki studio apartman je dosta komforan i klasično grčki opremljen sa: čajnom kuhinjom sa rešoom od dve ringle sa elekto-čajnikom i osnovnim posuđem, frižiderom, kupatilom, terasom, ventilatorom.

Zamena posteljine i peškira na 5 dana. Vila raspolaže velikim prostorom koji se nalazi u prizemnom delu sa pogledom na plažu i more. Gde gosti mogu da odmaraju uz prateće sadržaje TV, WiFi, garniturama stolova, ležaljki i suncobrana. Takođe je ovaj prostor predviđen za smenu da mogu stvari da se odlože do polaska grupe. Vila SEA SIDE takođe poseduje sopstveni parking za automobile za goste na sopstvenom prevozu. Preporučujemo za omladinu.

sea side kavos cen.

USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke (ALPHA    BANK)
na dan uplate.

 

NAČIN PLACANJA:  30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska, na rate čekovima gradjana do DECEMBRA 2015.god., platnim karticama, putem administrativne zabrane.

 

AUTOBUSKI PREVOZ:  Polazak autobusa je naznačen u tabeli: iz Beograda – parking  preko puta „buvlje“ pijace na N.Beograd u 15:00h,
iz Niša – kod motela Nais oko 18.00.h
Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u dogovoru sa predstavnikom agencije oko 14.00h,  po lokalnom vremenu.

VAŽNO–  U slučaju spajanja smena na našem prevozu  cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 35 eur po osobi
osim za smene koje su označene * zvezdicom, plaća se puna cena paket aranžmana za sve goste osim za decu do 2 godine.

VAŽNO- Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 40 eur po osobi u slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje
za 80 eura po osobi osim za smene koje su označene * zvezdicom, plaća se puna cena paket aranžmana za sve goste osim za decu do 2 god.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski i isključivo na osnovu redosleda prijava . U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice.
Na polazak naznačen u tabeli , treba doći najkasnije 20 minuta pre naznačenog vremena polaska.Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava  je najstrože zabranjeno.Pauze tokom putovanja se prave kod većih motela u razmacima od 3-4 sata. Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje, a samim tim podnosi komfor putovanja. Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište , zbog ograničenih uslova manevra , uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.
SOPSTVENI PREVOZ: Cena aranžmana se umanjuje za 40 eur po osobi, ( prevoz + osiguranje)  osim za  smene sa zvezdicom gde  se u slučaju   korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana. Korisnici  aranžmana sa sopstvenim prevozom su u obavezi da urade individualnu polisu osiguranja (moguće je uraditi i u agenciji gde možete dobiti i sve potrebne informacije).

CENA KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA:
– iz Beograda – 70 eur – povratna karta, 55 eur – jedan pravac.
– deca do 10 g. 60 eur. povratna karta.  45 eur – jedan pravac.
– iz Niša – 65 eur – povratna karta, 50 eur – jedan pravac.
– deca do 10 g. 60 – povratna karta, 45 eur – jedan pravac.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan – Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta „buvlje“ pijace na N.Beograd u 15:00h. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 20:30h pauza od 45-60 min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte ( od 13:00h). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan – Napuštanje apartmana do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd oko 14.00h. po lokalnom vremenu.
13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd– Lefkimi-Kavos–Beograd, smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim , trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studio apartmanima, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.
Putno zdravstveno osiguranje “UNIQA” do 10 000 eur.

ARANŽMAN NE OBUHVATA.  Individualno putno zdravstveno osiguranje “UNIQA” do 30 000 eur.
individualne troškove
POPUSTI I DOPLATE ZA VILU  : Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu,
dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju plaća 50% cene iz tabele i ima svoje mesto u autobusu, deca od
2-10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman. Doplata za 1/1 – 70 % od cene
aranžmana po osobi umanjen za visinu prevoza od 35 eura, izuzev za smene označene zvezdicom gde je doplata 70%
od ukupne cene  paket aranžmana.
VAŽNO – Za osobe starije od 70.godina doplata zdravstvenog osiguranja  iznosi  1000.dinara
VAŽNO – Zajednički ležaj može koristiti samo jedno dete do 7 godina.
VAŽNO– napominjemo da se u praksi često događa da iako je rezervisana primera radi dvokrevetna smeštajna jedinica, bude
obezbeđena soba sa više kreveta, te se u tom slučaju smatra da je organizator ispunio svoju obavezu iz ugovora, a stranka ovim
obaveštena o mogućnosti postojanja više kreveta u smeštajnoj jedinici.
SMEŠTAJ: Podrazumeva najam studio apartmana na bazi 10 noćenja. Studio čini jedna prostorija sa datim brojem
ležajeva, kuhinja u okviru iste prostorije opremljenja posuđem, kupatilo i terasa.   Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni i poštuju kućni red koji podrazumeva najraniji ulazak u sobe na dan dolaska od 13:00h i najkasniji izlazak poslednjeg dana svog boravka do 09:00h.
NAPOMENA: Svi putnici državljani Srbije koji poseduju nove, biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa
prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija  Banbus ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.