ApartHotel Sarti Blue

ApartHotel Sarti Blue nalazi se na odlicnoj lokaciji, samo 10m od predivne pescane plaze.Sarti Letovanje Sitonija Aparthotel Sarti Blue smesten je u novom delu Sartija i samo setaliste je deli od plaze.  Plaža je 2011. god. dobila plavu zastavicu od strane Evropske unije, koja je ubrojila u deset najlepših plaža Grčke. Od starog dela Sartija udaljen je 750m. U ponudi imamo pedeset smeštajnih jedinica, koje po strukturi mogu biti dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, prvom i drugom spratu hotela. Četvorokrevetni apartmani i pojedini trokrevetni studiji imaju zajedničku terasu koja gleda na unutrašnji deo vile. Određeni broj soba ima bočni ili direktni pogled na more. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, mikrotalasnu, posuđe), LCD SAT TV sa srpskim kanalima, Wi-Fi (slabog protoka), klima uređaj čije se korišćenje naplaćuje 5 eura po danu. Promena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana boravka. Hotel poseduje bazen za odrasle na krovu sa koga se pruža predivan pogled na more kao i ograničeni broj ležaljki oko samog bazena. Vila poseduje tuš u dvorištu kao i prostoriju za poslednji dan boravka.

CENOVNIK ZA 2016

SARTI BLUE

SARTI BLUE 15

Legenda: 1/2 Std – Dvokrevetni studio; 1/2 Std SV – Dvokrevetni studio sa pogledom na more; 1/2 PrStd – Dvokrevetni studio u prizemlju; 1/2 Std PP– Dvokrevetni studio sa pogledom terase na drugu kuću ili ulicu iza kuće; 1/2 Std PD– Dvokrevetni studio sa pogledom terase na dvorište; 1/2 Std ZT – Dvokrevetni studio sa zajedničkom, ulaznom, terasom; 1/3 Std – Trokrevetni studio; 1/3 Std PP – Trokrevetni studio sa pogledom terase na drugu kuću ili ulicu iza kuće; 1/3 Std PD– Trokrevetni studio sa pogledom terase na dvorište; 1/3 Std ZT – Trokrevetni studio sa zajedničkom, ulaznom, terasom; 1/3 Std SV – Trokrevetni studio sa pogledom na more; 1/3 PrStd – Trokrevetni studio u  prizemlju; 1/4 Std – Četvorokrevetni studio; 1/4 PrStd – Četvorokrevetni studio u prizemlju; 1/4 App – Četvorokrevetni apartman; 1/4 Duplex – Četvorokrevetni apartman sa dve odvojene spavaće sobe i odvojenom kuhinjom;

– Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana (dinarski deo, smeštaj, prevoz ali bez teritorijalne doplate za prevoz, tabela ispod) po osobi
– Cene bez zvedice su po smeštajnoj jedinici i sastoje se od dinarskog dela i deviznog dela iz tabele.

Popusti – FIRST MINUTE:
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. februara odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. maja odobravamo popust od 5%

Sezona, uslovi za decu do 7 godina:

– jedno dete, do 7 god., u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba,
Vansezona (smene sa zvezicom), uslovi za decu do 7 godina i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve puno plative osobe):
– deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
– osoba u pomoćnom ležaju plaćaja 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan – 11. dan: Neos Marmaras, Toroni, Sarti – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
12. dan: Sarti, Toroni, Neos Marmaras- napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13. dan: Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga.

U cenu aranžmana je uračunato: usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noći, u smenama sa * uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša, prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…), usluge predstavnika agencije.

U cenu aranžmana nije uračunato: prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat), međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Delta generali Osiguranja (cenovnik Delta Generali Osiguranja je sastavni deo ovog cenovnika), programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Uslovi plaćanja:
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2016. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
– Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2016. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).

PREVOZ SARTI