FURKA – VILA JAMAS

Vila Jamas nalazi se u mirnom delu Furke, od glavne plaže je udaljena oko 50 metara, delu plaze gde se nalazi dobro poznati hotel Royal kao i vila Litsa, a od centra mesta je udaljena oko 300 metara. Supermarket kao i doktorska ordinaciija  se nalazi preko puta vile. 

Furka Vila Jamas raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima koji se nalaze u prizemlju. Struktura apartmana: spavaća soba sa francuskim ležajem, kuhinjskim delom u kome se nalaze dva singl ležaja, a koji sadrži rešo sa dve ringle, veliki frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, raspolažu TV prijemnikom sa grčkim kanalima, internet wireless i zajedničkim prostorom u kome se nalazi TV prijemnik sa srpskim kanalima.

Postoji mogućnost parkiranja u neposrednoj blizini smeštajnog objekta.Upotreba klime nije uračunata u cenu najma i dodatno se doplaćuje.

   PREVOZ

Cene i polasci autobuskog prevoza za putnike koji koriste i uslugu prevoza, u oba pravca po osobi.
Destinacija Mesto polaska Vreme polaska Cena za odrasle

(u eur)

Cena za decu do 12 god.

(u eur)

Cena u jednom pravcu (u eur) Polazna stanica iz navedenih gradova
HALKIDIKI

 

Nea Kallikratia Afitos

Siviri

Polihrono

Pefkohori

Furka

SOMBOR 14:30 80 70 50 Parking ispred FK „Radnički“
SUBOTICA 15:15 80 70 50 Parking ispred Radničkog univerziteta
SREMSKA MITROVICA 15:00 75 65 50 Parking SC „Pinki“
BAČKA PALANKA / 70 60 45 Organizator će putnike i subagente blagovremeno  obavestiti o mestu i vremenu polaska
NOVI SAD 16:30 65 55 40 Parking kod , Bul. cara Lazara 55 – Novi Sad
BEOGRAD 17:45 65 55 40 Parking u bloku 42 Novi Beograd
Stajališta između BG – NI / 60 50 35 Organizator će putnike i subagente blagovremeno  obavestiti o mestu i vremenu polaska. Ulazak putnika na stajalištima uz auto put.
NIŠ 21:30 55 45 30 Parking ispred „Tempo“ centra u Nišu, Bulevar 12. Februara br. 80

 

 • Povratak (po lokalnom vremenu):po zakonu o bezbednosti saobraćaja autobusi kada stignu u Grčku moraju da stoje 9 sati da bi se vozači odmorili i pripremili za povratak,tako da je povratak

vezan za satnicu dolaska autobusa u Grčku.

 • Prevoz do izabranog letovališta u Grčko jobezbeđuje Organizator putovanja autobusima turističke klase (visokopodni ili dabldeker).
 • Polazak je jedan dan ranije u odnosu na termine iz tabele.
 • Transferi od Sremske Mitrovice i Subotice  do Novog Sada i u povratku od Novog Sada do Sremske Mitrovice i Subotice mogu biti realizovani  kombijem, mini busom ili putničkim autom uzavisnosti od broja putnika.
 • Doplate za sopstveni prevoznema.
 • Svako dete mora imati svoje sedište.
 • Raspored sedenja u autobusu određuje Organizator putovanja isključivo na osnovu redosleda prijava, starosti putnika, broju dece,osim u izuzetnim slučajevima kada se može odrediti određeno mesto za trudnice,invalide i slično.Putnik je u obavezi da prihvati bilo koje sedište koje mu organizator dodeli. Za one putnike koji žele određeno sedište moguće je uplatiti predrezervaciju 20 eur po sedištu u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate.
 • Moguće je priključenje putnika sa svih stajališta uz put Novi Sad – Beograd – Skoplje.
 • Eventualne polaske iz Kikinde, Zrenjanina, Bečeja i dr. Organizator putovanja ostavlja kao mogućnost uz minimalan broj putnika i doplatu.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promena na tržištu nafte i naftnih derivata koriguje cenu prevoza.
 • Prosečno trajanje putovanja od Novog Sada do izabranog letovališta traje oko 14 sati. U toku putovanja pravi se nekoliko pauza za odmor i osveženje. Zbog prelaska dve granice i 4 granične procedure moguća su nepredviđena čekanja na koja organizator putovanja nema uticaj. Za udoban i bezbedan prevoz u autobusu se brinu dva vozača i jedan pratilac grupe.