Vila Leonardo Polihrono

Odlica pozicija Vila Leonardo Polihrono koja  se nalazi u novom delu Polihrona u mirnom kraju na oko 170metara od plaze, u velikom dvorištu sa roštiljem predviđenom za boravak i opuštanje gostiju, okružena zelenilom.  Vila Leonardo Polihrono raspolaze kvalitenim prostornim apartmanima  :trokrevetnim +1 apartmanima koji su dvoprostorni, sa francuskim (140 cm)i klasičnim krevetom u spavaćoj sobi i krevetom na razvlačenje u trpezarijskom delu, malim frižiderom i tri plotne sa rernom u kuhinji, velikim kupatilom, dve terase; 1/5 dvoprostornim apartmanom koji raspolaže velikim dnevnim boravkom sa tri klasična ležaja i kaminom, spavaćom sobom sa francuskim krevetom (140 cm) velikom kuhinjom sa kombinovanim frižiderom i tri plotne sa rernom, dve terase; petokrevetnim  dupleks apartmanima, sa 3 odvojene sobe  sa po dva klasična kreveta u svakoj spavaćoj sobi, dnevnim boravkom sa jednim klasičnim krevetom i kaminom, prostranom kuhinjom sa kombinovanim frižiderom i tri plotne sa rernom, velikom terasom.

Svi apartmaniu Vili Leonardo Polihrono su klimatizovani (uračunato u cenu), sa TV-om, TWC-om. Vila (ne i svaka smeštajna jedinica posebno) poseduje sopstveni bežični internet sa jednim ruterom pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala.Veliki parking kao i , igrainica igraliste za  malu decu se nalazi u neposrednoj blizini. Preporuka za porodice i drustva.
GPS koordinate kuće: 40º00’54.85’’ N 23º31’53.30’’

Maksimalni kapacitet 1/3+1 apartmana: 3 odrasle osobe i jedno dete do 7 godina
Maksimalni kapacitet 1/5 apartmana: 5 odraslih osoba

Molimo kliknite na tabelu (+) za uvecanje

leonardo-cene 2015-predesezona

Uslovi korišćenja vansezonskih paket aranžmana:

 • Cene su izražene u evrima po osobi i obuhvataju smeštaj u izabranom apartmanu iz ponude turističke agencije “Moj Svet” i autobuski prevoz
 • Popust za decu do 10 godina iznosi 30 eur
 • Po naznačenim cenama moguć je smeštaj najmanje 2 osobe u 1/2,1/2+2, 1/3 std/app ili najmanje 3 osobe u 1/3+1,1/4 i 1/5 std/app
 • U slučaju sopstvenog prevoza cena paket aranžmana se umanjuje za 30 eur
 • Za rezervaciju 1/1 std/app plaća se cena u iznosu od dva paket aranžmana umanjena za 30 eur
 • Navedeni uslovi važe isključivo za vansezonske paket aranžmane
 • Molimo kliknite na tabelu (+) za uvecanje
 • leonardo-cene 2015-sezona
  • CENA ARANŽMANA OBUHVATA

  – Smeštaj u izabranoj vili na bazi  najma apartmana/studia na 10 ili 15 noćenja.
  – Usluge predstavnika agencije
  – Usluge vodiča

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
          – Putno zdravstveno osiguranje
  . AUTOBUSKI PREVOZ:

  * Prevoz se obavlja autobusima turističke klase (visokopodnim ili double-decker) koji su opremljeni klimom/grejanjem, audio i video opremom.
  * Cena autobuskog prevoza na relaciji Beograd – Polihrono – Beograd iznosi 60 eur, za decu do 10 godina 50 eur.
  * Cena autobuskog prevoza na relaciji Beograd – Asprovalta (Nea Vrasna) – Beograd iznosi 60 eur, za decu do 10 godina 50 eur.
  * Cena autobuskog prevoza na relaciji Niš – Polihrono/Asprovalta/Nea Vrasna – Niš iznosi 50 eur, za decu do 10 godina 40 eur.
  * Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum naveden u tabelama
  * Sedišta u autobusu su numerisana i zavise od vremena prijave za aranžman čime agencija nije u obavezi da izlazi u susret pojedinačnim zahtevima putnika
  * Obavezno proveriti u agenciji tačno vreme i mesto polaska dva dana ranije
  * Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu.
  * Količina prtljaga je ograničena na dve putne torbe po osobi
  * Prevoz prtljaga u mestu boravka, kao i prostor za njegovo čuvanje i odmor  putnika u danima smene – nisu obezbeđeni.

  NAČIN PLAĆANJA:

  – Cene su izražene u eurima a plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate.
  – Gotovinski, uplatom akontacije u iznosu od 40 % ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pred put
  – Čekovi građana do kraja godine datumirani svakog 15-og u mesecu
  – Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa aranžmana. Garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni, usled eventualnih promena na monetarnom tržištu. agencia organizator zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.
  – Započeti način plaćanja se ne može menjati
  * U slučaju kada se prilikom ostvarivanja popusta po bilo kom osnovu (first minute, last minute…) plaćanje vrši karticom, iznos popusta se umanjuje za 2%. 

  PROGRAM PUTOVANJA:
  – 01. dan: Polazak autobusa (u zavisnosti od mesta polaska) u navedeno vreme.
  – 02. dan: Dolazak u letovalište i smeštaj u izabranoj vili/hotelu.
  U zavisnosti od izabrane dužine boravka (10 ili 15 noćenja): Boravak u izabranoj vili/hoteli sa navedenom uslugom. Nakon završetka aranžmana povratak u Beograd.

  PUTNE ISPRAVE I VIZIRANJE
          – Putnici državljani Republike Srbije mogu putovati isključivo sa novim, biometrijskim pasošima. Putnici koji putuju sa pasošima drugih država u   obavezi su da se samostalno upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i obave sve potrebne aktivnosti vezane za viziranje sopstvenih pasoša, ukoliko je to potrebno. U slučaju da Putnici ne dobiju vizu za boravak u izabranoj zemlji, Agencija ne snosi nikakvu odgovornost i takav otkaz se smatra otkazom od strane putnika, uz primenu skale otkaza utvrđene Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja.

  APARTMANI:

  –  U studijima i apartmanima koji poseduju francuski krevet  moguće je tretirati 1 odraslu osobu kao dvoje dece do 7 godina
  –  Svi gosti su obavezni da se pridržavaju uslova korišćenja apartmana.
  –  Korišćenje apartmana počinje od 14:00 časova prvog dana, dok se apartmani moraju napustiti poslednjeg dana, najkasnije do 09:00 časova.
  –  Čistoću u apartmanima za vreme boravka održavaju sami korisnici.
  –  Posteljina je sastavni deo inventara, ali ne i peškiri, sapun i toalet papir.
  – Apartmani nisu fizički obezbeđeni i odgovornost za svoje lične stvari snose gosti
  – Apartmani i studiji koji se nalaze u zakupu agencije  nisu kategorisani
  – Agencija ne može uticati na jačinu signala i protok bežičnog interneta u kućama
  – Svu nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana  plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.

  VAŽNE NAPOMENE:

  – Za putnike na sopstvenom prevozu ne postoji doplata u vidu dinarskog dela cene aranžmana
  – Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
  – Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti)
  – U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska
  – Agencija ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnike subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenih Ugovora o putovanju
  – U slučaju promena na monetarnom tržištu , kao i promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cene aranžmana
  – SVIM STRANKAMA, BEZ OBZIRA KAKO I KADA SU UPLATILE KOMPLETAN IZNOS ARANŽMANA, VOUCHER tj. DOKUMENT O PRAVU DA KRENU NA UGOVORENO PUTOVANJE, BIĆE IZDAT 7 DANA PRE DATUMA POČETKA KORIŠĆENJA ARANŽMANA.

  Minimum za realizaciju ovog programa je 40 putnika koji plaćaju. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza aranžmana najkasnije pet dana pre polaska.