Vila Alexandra se nalazi u centru mesta Pefkohorija, ispod glavne ulice na oko 100 metara od mora. Raspolaže četvorokrevetnim apartmanima, koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu.Apartman se sastoji iz dve prostorije, soba sa francuskim ležajem i druga prolazna soba u čijem sastavu je i kuhinja nalaze se još dva ležaja, WC i svaki od apartmana ima sopstvenu terasu opremljenu garniturom za sedenje.Svi apartmani su opremljeni TV-om i klimom (uračunato u cenu najma) frižiderom , kupatilom, terasom i Wireless internetom .Vila  raspolaže dečijim igralištem, a u bašti se nalazi i roštilj koji stoji na raspolaganje korisnicima smeštaja.Posteljina i peškiri se menjaju svakih pet dana, čišćenje je na deset dana.

Cenovnik 
Termin  23.05/
02.06.
02.06/
12.06.
12.06/
22.06.
22.06/
02.07.
02.07/
12.07.
12.07/
22.07.
22.07/
01.08.
01.08/
11.08.
11.08/
21.08.
21.08/
31.08.
31.08/
10.09.
10.09/
20.09.
20.09/
30.09.
1/4APP prizemlje 69* 91 117 171 181 181 197 201 201 197 111 101 79*
1/4APP sprat 79* 97 122 181 185 187 202 207 207 202 117 111 87*

Aranzman obuhvata 10noci/11dana

Cene  su po osobi i podrazumevaju PAKET ARANŽMAN (smeštaj i prevoz).

Za cene oznacene zvezdicama nema umanjenja za sopstveni prevoz i rane uplate.

Za rane uplate do 28.02.2015.godine , agencija  odobrava popust

– 10% za uplatu celokupnog iznosa prilikom rezervacije i

– 5% za uplatu 30% prilikom rezervacije,a ostatak do 30.04.2015..

LEGENDA:

STUDIO– Smeštajna jedinica u vili bez predsoblja u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima (frižider, aspirator, rešo sa dve ringle bez rerne), osnovnim priborom za jelo, za odgovarajući broj osoba,kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa. APARTMAN- Smeštajna jedinica u vili koja podrazumeva spavaću sobu sa određenim brojem ležaja, fizički odvojenu od kuhinje (običnim ili harmonika vratima, u nekim slučajevima ne postoje vrata između prostorija-raspitati se u agenciji), zasebno kupatilo i terasa. DUPLEX- Smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od 2 ili 3 spavaće sobe sa 2 do 3 ležaja u sobi, kunjihom (koja je fizički odvojena od spavaćih soba), kupatilom i terasom.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2.DAN – 11. DAN: Polihrono, Hanioti, Pefkohori – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

12.DAN: Pefkohori, Hanioti, Polihrono – napuštanje objekata u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak na mesto polaska.

Kraj usluga.

SOPSTVENI PREVOZ: umanjuje se 22e u odnosu na cenu iz tabele.

Za dve spojene smene cena se umanjuje za 10% od cene druge smene ( osim za dve smene koje su obelezene zvezdicom,tada nemaju umanjenja).

 

Za polaske iz Beograda – doplata 15e po osobi na paket aranzmane.
SVI POLASCI SU DAN RANIJE OD DATUMA U TABELI ZA SMEŠTAJ.

Aranžman obuhvata:

 • Najam na bazi 10 noći (11 dana).
 • Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV, klima, DVD).
 • Usluge predstavnika agencije.
 • Troškove organizacije i pratioca puta.

Aranžman ne obuhvata:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – preporučuje se jer pogranični organi Makedonije i Grčke mogu zatražiti na uvid polisu putnog osiguranja.
 • Individualni i ostali troškovi putnika.

Način plaćanja:

 • Ukupan iznos aranžmana u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate,
 • 30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak u ratama najkasnije 15 dana do polaska.
 • 30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak čekovima građana do 15.12.2015.  sa uvecanjem 5% na ostatak duga, datum realizije čeka je svakog 15-og u mesecu, čekovi se deponuju prilikom rezervacije.
 • 30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak na rate preko administrativne zabrane sa uvecanjem 5% na ostatak duga do 15.12.2015.

Uslovi putovanja:

 • Polazak je dan pre početka aranžmana. Tačno vreme polaska obavezno proveriti u agenciji 2 dana pre polaska. Upravljati se isključivo po lokalnom vremenu.
 • Uslovi za decu:
  • Jedno dete do 2 godina u krevetu sa roditeljima – GRATIS.
  • Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, placaju cenu jedne odrasle osobe.
  • Deca od 2-10 godina imaju popust 30% u pratnji 2 punoplatezne osobe.
  • Za izlazak iz države svim maloletnim licima neophodna je saglasnost oba roditelja – staratelja (ili roditelja – staratelja koji ne putuje sa maloletnim detetom), da pomenuto lice moze samostalno preći grnicu ili sa punoletnim pratiocem. Saglasnost mora biti overena u sudu ili opstini.
  • LAST MINUTE ponude se ne mogu plaćati administrativnom zabranom
  • LAST MINUTE ponude se ne mogu placati cekovima gradjana.
  • FIRST MINUTE ponude se ne mogu placati cekovima gradjana.
  • Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapicitete, po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje plaćaju aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju naknadu na ime razlike u ceni.

Uslovi plaćanja:

 • Sve cene su izražene u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke na dan uplate.
 • U slucaju poremećaja na monetarnom tržistu agencija  zadržava pravo na korekciju cena.
 • Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo uplaćeni iznos, a ostatak je podležan promeni.
 • Ukoliko gost iz bilo kog razloga prekine boravak, neće se vršiti refundacija za neiskorišćeni deo aranžmana.

UKOLIKO STRANKA( fizicko lice ili subagent) NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 15 DANA PRE POLASKA NA PUT, SMATRACE SE AUTOMATSKIM OTKAZOM PUTOVANJA I ORGANIZATOR PUTOVANJA U OVOM SLUCAJU NEMA NIKAKVE OBAVEZE PREMA STRANKAMA.

Autobuska karta se plaća po sedištu, zajedničko sedište mogu da koriste samo deca do dve godine. Po zakonu o saobraćaju sva deca od dve godine starosti u obavezi su da imaju sedište u autobusu. Agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Ukoliko putnik ima želju da odabere sedište, to je moguće uz doplatu od 10e po osobi. Takvi zahtevi se podnese i uplaćuju prilikom rezervacije aranžmana. Broj putnika po smenama moze se razlikovati. Zato se organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. Za destinaciju sa istim vremenom i datumom polaska u zavisnosti od broja putnika agencija zadržava pravo transfera putnika putničkim vozilima ili sprinterima. U autobusu je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i pristup kućnim ljubimcima. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače ili pratioca grupe biće odmah isključen sa putovanja. Agencija određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Dolazak autobusa na određenu destinaciju je  u zavisnosti od uslova i dešavanja na putu i granicama. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno bez prava na prigovor i žalbu. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatom prevozniku. Agencija prevozi vile ili hotela onoliko koliko je fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice obavlja sam putnik. Obelezite svoj prtljag, ime, prezime i telefon. Agencija i prevoznik ne snose odgovornost u slučaju gubitka ili zaboravljanja prtljaga. Svaki putnik je dužan da eventualni štetu nastalu svojom krivicom u autobusu plati na licu mesta vozaču ili pratiocu grupe.