Vila Nikiforos 2

Vila Nikiforos 2 sa bazenom se nalazi u mirnom delu Haniotija, na 120 metara od plaže i na oko 100 metara od centralnog gradskog trga u Haniotiju. Vila  je novijeg datuma i predstavljan jedan od najkvalitenijih smestajnih kapaciteta kojim raspolazemo u Haniotiju.  U sklopu Vile je smestena mala recepcija, lobi, poolbar i manji privatni parking.  Vila Nikiforos 2 je vila sa bazenom u Haniotiju, smestena  na predivnom travnjaku na kome se nalazi bazen, koga okružuje mediteransko rastinje. Na travnatoj površini je smešteno i igralište za decu. Takođe, pored bazena za odrasle, u bašti ovog kompleksa je i mali bazen za decu.

Sobe: 
Sve smeštajne jedinice  su opremljene kuhinjom sa frižiderom,mini šporetom i posuđem, kupatilom,TV sa satelitskim programom, wifi internetom i klima uređajem koji se dodatno doplaćuje na licu mesta.

U  Vili postoje standardni dvokrevetni studiji (1/2+1) koji su namenjeni smeštaju dve do tri odrasle osobe i jednog deteta starosti do 4 godine (deli već postojeći ležaj). U 1/2+1 sobama se nalazi jedan francuski ležaj sa fiokom kao pomoćnim ležajem.

Apartmani  su namenjeni smeštaju četiri odrasle osobe i jednog deteta starosti do 4 godine(deli već postojeći ležaj ležaj). U  apartmanima se nalaze dva standardna ležaja i jedan francuski ležaj ili četiri standardna ležaja.

Mezoneta je namenjena smeštaju 4 odrasle osobe i jednog deteta starosti do 4 godine(deli ležaj sa roditeljima).U mezoneti postoji jedan francuski ležaj i dva standardna ležaja ili četiri standardna ležaja.

Dupleks apartmani su namenjeni  smeštaju do pet odraslih osoba i jednog deteta starosti do 4 godine (deli ležaj sa roditeljima). , SAT TV-om, TWC-om, fenom za kosu.

 Vilu Nikioforos 2 Preporučujemo  se porodicama sa decom i ljudima koji žele miran odmor u veoma živom mestu.

 

  • U cenu aranžmana je uračunato: Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge / smeštaj i prevoz ( u slučaju autobuskog prevoza)/ smeštaj, prevoz i grupni transfer od aerodroma do smeštaja u odlasku i povratku (u slučaju avinskog prevoza), u zavisnosti od izabranog programa. Troškovi organizacije putovanja.
  • U cenu aranžmana nije uračunato: Klima uređaj se dodatno doplacuje na licu mesta 5 evra dnevno. Međunarodno zdravstveno osiguranje. Fakultativni izleti i individualni troškovi.
  • Za sopstveni i autobuski prevoz: Dinarski deo aranžmana 1.990 dinara po osobi. Deca do 4 godine ne placaju dinarski deo, a deca od 4-10 godina placaju 990 dinara.
  • USLOVI PLACANJA: Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Pladanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
  • NAČINI PLACANJA: – gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put. – čekovima građana do 6 mesečnih rata. – platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina). – kreditnim karticama Intesa banke mogude je placati do 6 jednakih mesečnih rata. – kreditnim karticama Komercijalne banke mogude je placati do 12 mesečnih rata.