Vila Konsantinos Hanioti

Vila  Konsantinos nalazi u mirnom delu Haniotija, a istovremeno u neposrednoj blizini trgovačkog dela mesta sa raznovrsnim prodavnicama i supermarketima. Udaljena je od plaže oko 380 metara. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima na I spratu (br. 11,12,13,14) i studiom (br.10) za smeštaj 3 osobe u spuštenom prizemlju (3 stepenika), sa izlazom u vrt. Lepo uređeni, svi studiji i apartmani su opremljeni klima uređajima i malim TV-om, kupatilom sa WC-om, prostranom kuhinjskom nišom i prostranim terasama. Posteljina i peškiri, su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju (na 5 dana). Parkiranje je ispred vile u uličici. Preporučujemo svima koji žele apsolutni odmor.Hanioti Leto 2

konstantinosok

 

Cene izražene u eurima se plaćaju isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu, na dan uplate, Credit Agricole banke, poslovne banke Organizatora putovanja.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

PROGRAM PUTOVANJA:

SPECIJALNI POPUSTI i NAČINI PLAĆANJA

POLAZAK:
Autobus polazi dan ranije prema odabranom datumu iz tabele i iz gradova po satnici iz tabele autobuskog  prevoza. Pauze su predviđene na benzinskoj pumpi OMW kod Lapova oko 19.30 u trjanju od 30 min, u motelu ,,Predejane,, oko 22.15 h u trajanju oko 45 min. Dalje, u toku putovanja, prave se još jedna do dve kraće toalet pauze. Dolazak u letovalište u jutarnjim satima.

POVRATAK:
Polazak autobusa u 17.30 h iz Pefkohorija, 17.45 h-18.15 h iz Haniotija (tačna satnica istaknuta je na oglasnim tablama u svakoj vili). Pauze su predviđene kao i u dolasku. Dolazak u jutarnjim satima na mesto polaska.

ARANŽMAN OBUHVATA:
  • Smeštaj u odabranoj vili ili hotelu na bazi odabrane usluge sa uračunatim boravišnim taksama.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Autobuski prevoz,
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Osiguranje od otkaza aranžmana
  • Fakultativne izlete (uplaćuju se kod ino-partnera)
  • Ostale nepomenute troškove

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:

Organizator obezbeđuje grupnu polisu osiguranja za one goste koji putuju autobusom. Gosti koji putuju sopstvenim prevozom polisu zdravstvenog osiguranja mogu kupiti i u agenciji. Ovo osiguranje pokriva troškove eventualnog lečenja u visini do 30.000 €.
CENA:  do 19 g. – 0.5€;   20-70 g. – 1 €;   71-86 € – 2 €.
Osiguranje od otkaza aranžmana se obezbeđuje posebno kod osiguravajućih kuća koje ga prodaju (raspitati se u agenciji).

AUTOBUSKI PREVOZ – HALKIDIKI

POLASCI MESTO POLASKA VREME ADL CHD do 12 g. AUTOBUSKI PEVOZ
Subotica Otvoreni Univerzitet – parking 15.00 65+17Doplata 50+15 Doplata Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume početaka smena. Polazak iz letovališta je poslednjeg dana smene.Polasci su garantovani (minimum 2 putnika) iz Subotice, Sombora, Zrenjanina, Novog Sada i Beograda, kao i sa svih motela i benzinskih pumpi duž puta Beograd – Niš – Skopje.Prevoz se obavlja kvalitetnim visokopodnim ili spratnim autobusima, klimatizovanim i sa pratećom audio-video opremom, tako da garantuje isti kvalitet svakog sedišta.Transferi od i do Subotice, Zrenjanina i Sombora do Novog Sada, pored ovih vozila, obavljaće se i kombi vozilima i putničkim automobilima. O udobnom i bezbednom putovanju brinu dva vozača i pratilac grupe.Raspored sedenja, osim u izuzetnim slučajevima, određuje se prema redosledu prijava. Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 10 € po osobi (moguće je samo prilikom sklapanja ugovora).Količina prtljaga limitirana je na dva komada prtljaga standardne veličine, po osobi. Autobus po dolasku u letovalište staje kod smeštajnih objekata što je bliže moguće.Putovanje od Novog Sada do Haniotija i Pefkohorija obično traje 13-14 sati, uz više pauza za odmor i četiri granične procedure, gde je moguće zadržavanje nepredviđene dužine trajanja.Cena prevoza se ne menja u slučaju povezivanja dve i više smena.
Sombor Parking hotela Internation 14.00
Zrenjanin Autobuska stanica 15.30
Novi Sad Parking rest. Zlatna medalja 17.00 65 50
Beograd Parking kod „Buvljaka“ 18.15 60 45
Požarevac Auto put 18.35
Kolari Auto put – benzinska pumpa 18.50
Batočina Auto put – motel Košuta 20.00 55 40
Ćuprija Auto put – motel Ravanica 20.25
Paraćin Auto put – motel Tito 20.35
Pojate Auto put – motel Evropa 20.45
Aleksinac Auto put – B.S. Jugopetrol 21.00
Niš Autobuska okretnica kod žel.stanice 21.15 50 35
Leskovac Motel Atina 21.35
Vranje B.S. Jugopetrol 23.05
* vremena polazaka posle Beograda su okvirna* Povratak je poslednjeg dana smene, po grčkom vremenu