Vila HRISTINA Hanioti

Vila HRISTINA, Hanioti – GPS 40°00´12.45´´N – 23°34´05.75´´E

Smeštena u mirnom delu Haniotija, vila okružena prostranim vrtom, idealan je izbor za porodice sa decom. Od plaže je udaljena samo stotinak metara, a od centra mesta 600 metara. Vila raspolaže apartmanima i studijima koji se nalaze u prizemlju, na 1. i 2. Spratu vile. Apartmani 3+1, poseduju kupatilo sa WC-om, dnevno-spavaću sobu u kojoj je kuhinja opremljena osnovnim kuhinjskim potrepštinama i trpezarijskim stolom i dva ležaja od kojih je jedan mobilan, odvojenom spavaćom sobom sa bračnim krevetom i velikom terasom, okrenutom ka moru. Studiji poseduju dva klasična spojena ležaja ili bračni krevet i krevet na sprat, tako da su veoma pogodni za porodice sa dvoje dece. Na spratne krevete mogu se smestiti i odrasle osobe gracilnije građe. Svi apartmani poseduju mali TV i klima uređaj. Vila poseduje besplatan Wi-Fi, ali ograničenog protoka (kada je više korisnika priljučeno postoji funkcionalni problem). Vila u lepo uređenom dvorištu svojim gostima nudi natkrivene klupe i stolove, kao i zajednički toalet, koji su na raspolaganju gostima na dan smene. Posteljina i peškiri, su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju (na 5 dana). Parkiranje je na ulici neposredno ispred vile (dozvoljeno i besplatno). Preporučujemo onima koji žele mirno okruženje i blizinu plaže.

HRISTINA CEN

 

PROGRAM PUTOVANJA:

POLAZAK:

Aautobus polazi dan ranije prema odabranom datumu iz tabele i iz gradova po satnici iz tabele autobuskog  prevoza. Pauze su predviđene na benzinskoj pumpi OMW kod Lapova oko 19.30 u trjanju od 30 min, u motelu ,,Predejane,, oko 22.15 h u trajanju oko 45 min. Dalje, u toku putovanja, prave se još jedna do dve kraće toalet pauze. Dolazak u letovalište u jutarnjim satima.

POVRATAK:
Polazak autobusa u 17.30 h iz Pefkohorija, 17.45 h-18.15 h iz Haniotija (tačna satnica istaknuta je na oglasnim tablama u svakoj vili). Pauze su predviđene kao i u dolasku. Dolazak u jutarnjim satima na mesto polaska.

ARANŽMAN OBUHVATA:
  • Smeštaj u odabranoj vili ili hotelu na bazi odabrane usluge sa uračunatim boravišnim taksama.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Autobuski prevoz,
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Osiguranje od otkaza aranžmana
  • Fakultativne izlete (uplaćuju se kod ino-partnera)
  • Ostale nepomenute troškove

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:

Organizator obezbeđuje grupnu polisu osiguranja za one goste koji putuju autobusom. Gosti koji putuju sopstvenim prevozom polisu zdravstvenog osiguranja mogu kupiti i u agenciji. Ovo osiguranje pokriva troškove eventualnog lečenja u visini do 30.000 €.