Hotel TROPICAL Hanioti

Hotel TROPICAL je smešten u izuzetno lepom okruženju, sa palmama, obiljem zelenila i cveća, mala je oaza sa lepim, velikim bazenom, lociran na oko 300m od plaže i na oko 120m od centra Haniotija. Sadržaj hotela :dvorište, veliki bazen sa odvojenim delom za decu, ležaljke, suncobrani, recepcija, lobi bar, restoran, lift, internet veza na recepciji, mogućnost parkiranja.

Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju (mini toster, ketler, frižider, nema mogućnoti kuvanja) kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, satelitski TV programi, terasu sa garniturom za sedenje, sef, Wi- Fi (uz doplatu), klima uređaj čije je korišcćenje uračunato u cenu najma. Zamena posteljine i peškira kao i čišćenje objekta vrši se svakog trećeg dana boravka.
Hotel u svom sastavu ima studie za smeštaj dve ili tri osobe i apartmane u kojima je moguć smeštaj za maksimalno četiri osobe. Supermarket je u neposrednoj blizini.

Dvokrevetna soba poseduje dva standardna ležaja i sofu, kuhinju (tanjiri, escajg, toster, ketler I frižider); kupatilo sa fenom za kosu, orman, sef, noćni stočić, toaletni stočić, ogledalo, SAT TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje, peškire.

Superior dvokrevetna soba: poseduje dva standardna ležaja i sofu, kuhinju (tanjiri, escajg, toster, ketler I frižider); kupatilo sa fenom za kosu, orman, sef, noćni stočić, toaletni stočić, ogledalo, SAT TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje, peškire.

Četvorokrevetni apartman: kombinovano dnevno-spavaća soba, odvojene kliznim vratima. Predvidjena za smestaj max 4 odrasle osobe ili 2 odraslih i 2 deteta. Apartman sadrži dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofu na razvlacenje, kuhinju (tanjiri, escajg, toster, ketler I frižider); kupatilo sa fenom za kosu, orman, sef, noćni stočić, toaletni stočić, ogledalo, SAT TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje, peškire

*ČISĆENJE, PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA SVAKODNEVNO 

FIRST MINUTE POPUSTI od 19.02.2015 – 01.03.2015

* Popust 40% na termine 22.05 i 01.06 -30%  za uplatu U CELOSTI prilikom rezervacije.
* Popust 20% na sve smene  za uplatu U CELOSTI prilikom rezervacije.
* Popust 15% na sve smene  za uplatu 40% prilikom rezervacije, ostatak do 01.05.2015.
* Popust 10% na sve smene  za uplate na rate do kraja godine.  

POPUST SE ODNOSI SAMO NA CENE SMEŠTAJA!

solleetropical

 • POPUSTI ZA DECU U APP:
  *Dete do 12  godina u dvokrevetnoj sobi – besplatno.
  *Dvoje dece do 12 godina u apartmanu-besplatno
 • PROGRAM PUTOVANJA: 1-2 DAN: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak u Hanioti u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14.00 sati. NOĆENJE 3-11 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/ 12-13 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.
 • ARANŽMAN OBUHVATA: Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10 polupansiona, usluge pretstavnika agencije i organizacije putovanja.
 • ARANŽMAN NE OBUHVATA: Autobuski prevoz, međ. zdravstevno osiguranje i individualne troškove. *
 • POLASCI AUTOBUSOM SU DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUME IZ TABELE. * Doplata za polazak iz Novog Sada je 10 eura po osobi
 • POPUSTI ZA DECU U APP: Dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi – besplatno. Dvoje dece do 12 godina u apartmanu-besplatno
 • PREVOZ: Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema). Polazak iz Beograda dan uoči smene oko 18:00 sati, sa parkinga kod Sava centra. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, sto se može odraziti na promenu satnice polazaka *GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA I POVRATKA
 • CENA PREVOZA: Cena prevoza u oba pravca za polazak iz Beograda (sa usputnim stanicama do Niša) za odrasle 60€ za decu do 12 godina 45€, u jednom pravcu 55€ za odrasle i 50€ za decu 12 godina. Cena prevoza iz Novog Sada povratna karta – odrasli 65 eura, deca do 12 god. 60 eura. *Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 800 dinara po osobi.Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.
 • Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
 • NAČIN PLAĆANJA: Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu BANCA INTESA -AD BEOGRAD na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati. *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska. *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana do 15.12.2013. god. uz uvećanje ostatka aranžmana od 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova. *Kreditnim karticama BANKE INTESA I KOMERCIJALNE BANKE na 6 rata bez kamate *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju. U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.
 • NAPOMENA: Početak korišćenja apartmana – studia od 14:00 sati na dan dolaska a napuštanje apartmana – studia zadnjeg dana boravka u 09:00 sati. Higijenu u apartmanima – studiima gosti sami održavaju. Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima prijaviti odmah predstavniku agencije. *Putnici su duzni da postuju kucni red objekta u kom su smesteni, u suprotnom vlasnik objekta ima pravo da ih iz istog udalji, a agencija ne snosi nikakvu odgovornost, niti obavezu, niti je duzna da vrati pare putnicima. * Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 cm sa 185-190 cm, veći 120 x 190 cm i francuski 145-155 cm sa 180-190 cm. * Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.
 • *Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. ORGANIZATOR PUTOVANJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU