Vila Demi Amulijani

Vila Demi Amulijani locirana na samo  70m od plaže Kalopigado, oko 100m od najbolje plaže Alikes, a na 1.5km od mesta Amuljani.
Vila Demi Amulijani se nalazi na blagom uzvišenju u živopisnom ambijentu, okružena maslinama i zelenilom. Sama pozicija na kojoj se vila nalazi pruža mogućnost bozanstvenog pogleda, na dve prelepe uvale i plaže Alikes i Kalopigado, zbog kojih nam svima  zastaje dah. Sa terase vile, uz prvu jutarnju kafu, uživaćete u izlasku sunca i odsjaju plavog Egejskog mora, a u večernjim satima uz čašu odabranog grčkog vina ispratiti zalazak sunca. Na oko 100m od vile, na početku plaže Alikes, nalazi se najpoznatiji beach bar na ostrvu – Savana, gde možete uz konzumaciju pića da koristite ležaljke i suncobrane. Na oko 150m se nalazi auto kamp u kome je mini market, a na oko 200m se nalazi prva taverna sa tradicionalnim specijalitetima grčke kuhinje. Studiji i apartmani su smešteni u prizemlju i na spratu, prostrani i elegantno dekorisani, predviđeni za smeštaj 3-4 osobe. Sadržaj vile upotpunjuje prostrano dvorište sa nekoliko roštilja, koji su na usluzi gostima, kao i parking za automobile.

Tip smeštaja:
1/3 studio – u jednoj sobi čajna kuhinja, bračni i običan ležaj.
1/4 studio – u jednoj sobi čajna kuhinja, dva bračna ležaja.

Korišćenje klima uredjaja, interneta i peškira uključeno u cenu.

GPS KOORDINATE: 40°19’15.0″N 23°54’46.3″E

vila_demi_amulijani_marcopollo

 

Cena povratne autobuske karte, odrasli / deca do 10 godina starosti.
•Subotica, Sombor 85€ / 65€
•Novi Sad 70€ / 50€
• Vršac 80€ / 50€
•Beograd… 60€ / 40€
•Jagodina… 55€ / 35€
•Niš… 50€ / 30€
Dete do 3 godine bez doplate – nema sopstveno sedište.

Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu,kao zvanični dokument,sastavni deo važećeg kataloga.

b) UPLATA DO POLASKA

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.

c) ODLOŽENO PLAĆANJE

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, po obračunu, do 25.12.2015. Dospeće rata je 15. , 20. i 25. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja,najkasnije 15 dana pre putovanja.

d) KREDITI BANAKA

Realizuju se na osnovu profakture dobijene od organizatora,po uslovima banke na dan sklapanja ugovora. Poslovne banke: Banka Intesa, Vojvođanska banka, Komercijalna banka, Raiffeisen banka, EFG banka.
Napomena: Potvrdu da je kredit odobren kupac (korisnik kredita) dostavlja agenciji najkasnije 5 dana od dana izdavanja profakture.

f ) ADMINISTRATIVNA ZABRANA

40 % akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora ), ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator),do 25.12.2015. Dospeće rata je 15.,20. i 25. u mesecu.

NAPOMENA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost , na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu poslovne Banke Intesa.Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate.

Započeti način plaćanja se ne može menjati.