Hotel Kassandra Palace 4*

Hotelski komleks se nalazi nedaleko od gradića Kriopigi na peščanoj plaži (plaža nosi plavu zastavicu). Smešten je u predivnom vrtu veličine 7 hektara okružen borovima i maslinama. Sastoji se od više zgrada a renoviran je 2008. godine.

Hotel poseduje sopstvenu plažu, parking, prodavnicu, frizerski salon, menjačnicu, konferencijsku salu, fitness centar, saunu sa uslugom masaže, restoran, nekoliko barova i a la carte restorana, snack-bar na plaži, dečje igralište sa celodnevnom dečjom animacijom, organizovanu celodnevnu i večernju animaciju gostiju, diskoteku, otvoreni bazen (besplatne ležaljke i suncobrani oko bazena). Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (švedski sto) ili sve uključeno. Usluga sve uključeno obuhvata pun pansion, piće tokom obroka, užine i piće u periodu 10,30-23,00 h. Sobe su komforne i svaka sadrži kupatilo, mini bar, sobni sef (uz doplatu), klima-uređaj, SAT TV, telefon, fen za kosu i terasu sa pogledom na bazen, vrt ili more.Deluxe soba sa pogledom na vrt ili more je površine oko 22 m2 . Executive sobe su sa pogledom na vrt, površine oko 26 m2; Deluxe family suite je površine oko 50 m2 i sve su sa pogledom na vrt, sastoje se od kupatila, spavaće sobe i dnevnog boravka (dve sofe).

USLUGA

Pun pansion – doručak, ručak i večera (FULL BOARD)

Polupansion – doručak i večera (HALF BOARD)

Doručak i večera švedski sto – samoposluživanje, izbor više jela.

 

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

 

Spa & Fitnes centar

Novi zatvoreni bazen sa slatkom vodom, opremljena teretana, sauna, đakuzi, hamam, salon lepote, aromaterapija, masaža, tretmani za lice i telo.

U SPA centar dozvoljen ulaz deci starijoj od 16 godina.