Athos Palace Hotel 4* Halkidiki

Lociran na samoj plazi, odmah iza zivopisnog gradica Kalitea nalazi se Athos Palace Hotel 4* Halkidiki, na  75km od Soluna.
SADRZAJ U  SOBI: Sobe u Athos Palace su lepe i komforne i svaka sadrži TWC sa fenom, mini bar, sef (uz doplatu na licu mesta), A/C, SAT TV, telefon, terasu sa pogledom na more ili planinu. Pored standarnih soba u hotelu su na raspolaganju junior suite (veće kvadrature od standardnih soba) i superior suite (u dva nivoa, sa dnevnom sobom na donjem nivou i glavnom spavaćom sobom na gornjem nivou, sadrže dva kupatila WC na donjem i kupatilo sa djakuzijem na gornjem, i terasu sa pogledom na more, imaju i internet konekciju)…
SADRZAJ U  HOTELU:  Athos Palace Hotel 4* ima oko 387 soba, poseduje sopstvenu plažu, parking, dva otvorena bazena, pristanište za jahte, prodavnice, frizerski salon, menjačnicu, otvoreni bioskop i pozornicu, konferencijsku salu, fitness, saunu, uslugu masaže, klub za jahanje, restoran, nekoliko barova i a la cart restorana, bar na plaži, otvoreno i zatvoreno dečje igralište i celodnevnu dečju animaciju, šest teniskih terena, košarkaški teren, odbojku na plaži i opremu za vodene sportove, dva mini golf terena, organizovanu celodnevnu i večernju animaciju odraslihi dece. Gosti koriste sadržaje i usluge celog kompleksa.
POGODNOSTI: parking, zatvoreni bazen (radi samo u niskoj sezoni), okružen gustom borovom šumom.

Athos Palace Hotel preporucujemo za sve uzraste gostiju, od porodica , koje ce zbog lokacije, sadrzaja i blizine plazi uzivati u svim carima hotela Athos Palace, tako i mladjoj populaciji zbog blizine Kalitea koja vazi za odlicno mesto za provod i zabavu.

untitlathos palace hotel -leto2015-marcopollo-leskovac