Gerakini

LIOTRIVI BEACH HOTEL

LIOTRIVI BEACH HOTEL

LIOTRIVI BEACH HOTEL “LIOTRIVI BEACH HOTEL” se nalazi na savršenoj lokaciji; bukvalno uz peščanu plažu, od koje ga razdvaja šetalište a supermarket je na dva minuta hoda. Tendama natkrivene terase 11 studia imaju direktan pogled na more (jugozapad). Jedan studio i pet apartmana (tipa “studio plus spavaća soba”) orijentisani su na severoistočnu stranu ali, osim [...]

Gerakini letovanje

Gerakini letovanje

Gerakini letovanje se nalazi na pocetku drugog prsta Halikdikija, Sitoniji. Gerakini  je izuzetmono malo i mirno letovaliste .U Gerakiniju raspolazemo sa izuzetnim smestajnim kapacitetima kada je u pitanju apartmanski i hotelski smestaj. Gerakini kao mirno letovaliste raspolaze predivnom pescanom plazom koja se proteze citavim mestom duzine oko 600metara i sirine oko 60 metara  .U neposrednoj blizini se nalaze brojne radionice za preradu maslinovog ulja, plantaze maslina su svuda oko Gerakinija.

S obzirom da se nalazi na poceku drugog prsta Halkidikija jednako je udaljen od najlepsih plaza Sitonije ali i od najpozeljnijih mesta poput  Haniotija ili Pefkohorija, tako da predstavlja odlicnu bazu za razgledanje Halkidikija i uzivanja u najlepsim plazama.

Gerakii preporucujemo porodicama sa manlom decom sobzirom da se radi o mirnom porodicnom letovalistu sa lepom pescanom plqazom ali i svima onima kojima je odmor na moru jako otreban . asa druge stranne sasvim dovoljno sadrzaja da vam nista ne nedostaje.

Samo mesto je u izgrdanji tako da raspolaze sa veli=ikom brojem izuzetnog smestaja.na oko 20-ak km  od Gerakinija vec pocinju predivne plaze Sitonije u kojima je pravo uzivanje.