Bečići

Becici Letovanje

Becici Letovanje

Jedno od najlepsih i najluksuznijih mesta su Becici na crnogorskom primorju .Predivns sljunkovita plaza i predivno tirkizno more daju utiska da je ovo jedno od lepsih mesta u Crnoj Gori. Blizina Svetog Stefana , Budve , Kotora i Cetinje obecava da ova mesta puno istorije mozete dosta toga i da obidjete i vidite.Samo mesto je bogato hotelima i apartmanima tako da je vrlo lako naci smestaj. A sama plaza i razni zabavni i akva prakovi mosta dosta toga da Vam ponude. Kao i blizina Budve za mlade moze da bude garant za dobar provod nocu. Za one prave hazardere tu je i Milocer poznat po svojim kocnarnicama i krupijeima.Plaza je duga skoro 2 km duga  plaža, kao i dobra infrastruktura su garant za dobar provod na budvnskoj rivijeri.

Becici letovanje plaze

Becici poseduju nekoliko izvanrednih plaza , i treba napomenuti da sve noze plavu zastavicu zbog svoje cistoce vode. Na odredjenim plazama ulazi se naplacuju , ali svakakko vredi platiti ovo uzivanje i obici sve ove plaze koje nudi ovaj mali gradic na obali crnogorskog mora.

Sigurno ako se budete nasli u vom mestu imacete prilike da vidite razne skupocene automobile i razne jahte.

 

Hotel „Bečići“

Hotel „Bečići“

Lokacija: Hotel „Bečići“2*- se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja zauzima centralno mesto na plaži u Bečićima, 4 km udaljen od Budve. Okružen zelenilom, hotel je idealan za porodični odmor. Smeštaj: Hotel ima 106 soba i 5 apartmana, kao i 5 soba u potkrovlju. Svaka soba ima klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), frižider i kablovsku [...]