Falkensteiner Hotel Stara Planina

Lokacija: Falkensteiner Hotel Stara Planina nalazi se na jednom od najlepših mesta Stare planine – Jabučkom ravništu, na 1.466m nadmorske visine. Pravu atrakciju ove godine predstavljaće prva gondola u Srbiji koja će skijaše prevoziti od hotela do vrha Babin zub, odake polaze ski staze ukupne dužine 13km.

Udaljenost: Hotel Falkensteiner  udaljen je 70km od Niša i 50km od Knjaževca i Pirota. Od Beograda je udaljen 330km, a od Sofije 120km.

 

 

stara-planina-hotel-falkensteiner-zima-2017

stara-planina-hotel-falkensteiner-zima-2017

Sadržaj: gostima su na raspolaganju 3 konferencijske sale, restoran, loby bar sa sunčanom terasom, picerija, bar, decija igraonica,dečije igralište, baby corner za čuvanje beba, klizalište, wellness & spa centar sa zatvorenim bazenom, kozmetičko/frizerski salon, bankomat, menjacnica, prodavnica, suvenirnica, brendirana prodavnica garderobe, parfimerija, apoteka, room service, mesto za odlaganje prtljaga, usluga recepcije 24h i podzemna garaža (147 parking mesta, uz 8 mesta za vozila osoba sa invaliditetom).
Skijašnica u okviru hotela nalazi se na svega 150m od pocetne stanice gondole i u njoj gosti mogu da iznajme, odlože i servisiraju ski opremu.

Usluga: Light All Inclusive. Probajte naš All Inclusive Light paket u restoranu Balkan. Započnite Vaš dan bogatim doručkom na bazi švedskog stola. Oko podneva možete uzeti lagani ručak u restoranu, a uveče uživati u domaćoj i internacionalnoj kuhinji, kao i bogatom izboru specijaliteta po principu švedskog stola. Piće (vino, pivo i gazirana bezalkoholna pića) u restoranu je tokom ručka i večere uključeno u paket.

Biznis sale: Hotel u svojoj ponudi ima 3 multimedijalne konferencijske sale, jednu od 100m2 koja može da primi 80 osoba i deljiva je sistemom pokretnih zidova, kao i dve manje sale od po 40m2. Sale su opremljene svim neophodnim sadržajima za održavanje seminara, team buildinga, poslovnih sastanaka, radionica i sl.

Wellness & Spa centar se prostire na 1000m², u okviru koga se nalaze:
Zatvoreni bazen,
Hidromasažna kada,
Sauna & hamam,
Relax zona sa ležajkama,
Masaže i tretmani,
Fitness sala.

Posebna atrakcija za decu: Roditelji sa decom imaće mnogo više slobodnog vremena, jer su gostima hotela Stara planina na raspolaganju dečija igraonica, dečije igralište na otvorenom i ‘baby corner’ za čuvanje beba.
Za svakodnevne potrebe gostiju, u okviru Hotela posluju i prodavnica sportske opreme, kozmeticko/frizerski salon, prodavnica (trafika), suvenirnica, brendirana prodavnica garderobe, parfimerija i apoteka.

Novina od zime 2012/2013. kada je u pitanju Falkenstainer Hotel Stara planina jeste da u cenu usluge hotela ulazi i ski pass, ski škola i ski oprema za decu uzrasta između 4 i 10 godina.

Opis smestaja:

Kapacitet: hotel je kapaciteta 146 smeštajnih jedinca od čega:
68 dvokrevetnih soba sa francuskim ili twin krevetima,
10 superior soba sa galerijom,
27 junior i 9 senior apartmana,
predsednički apartman.

Sadržaj soba:  radni sto, mini bar, fen, elektronski sef, bežicni internet, telefon i LCD televizor. Sve sobe i apartmani Falkensteiner Hotel Stara Planina su modernog i prijatnog dizajna, opremljeni prema internacionalnim hotelskim standardima.

Dvokrevetna soba:
King size krevet 200x200 ili twin kreveti 100x200, TV, minibar, telefon, sef, Wi-Fi, fen.

Dvokrevetna sa sofom:
King size krevet + sofa 200x200 +145x200 ili twin krevet + sofa 100x200 + 145x200, TV, minibar, telefon, sef, Wi-Fi, fen.

Dvokrevetna superior:
King size krevet 200x200 na galeriji i sofa 145x200, dva kupatila, dva TV-a, minibar, telefon, sef, Wi-Fi, fen.

Junior apartman:
Jedna spavaća soba, king size krevet 200x200, sofa 145x200, kuhinja, 2 TV-a, minibar, telefon, sef, Wi-Fi, fen, bade mantil, papuče.

Senior apartman:
Dva nivoa, dve spavaće sobe (jedna je na galeriji), dva king size kreveta 200x200, dve sofe 145x200, kuhinja, 2 kupatila, 2 TV-a, minibar, telefon, sef, Wi-Fi, fen, bade mantil, papuče.

Predsednički apartman:
Jedna spavaća soba sa king size krevetom 200x200, dnevna soba sa dve sofe 145X200, kamin, radni sto, garderober, kuhinja, trpezarija sa stolom za 8 osoba, kupatilo, wc, 2 TV-a, minibar, telefon, sef, Wi-Fi, fen, bade mantil, papuče.