Kamelia 4*

Lokacija: Lociran uz ski stazu na 5 minuta hoda od staze Studenets

Smeštaj: Studio i Apartman: kuhinja, sat tv, kupatilo, studio po pravilu ima jednu prostoriju, apartman jednu (1/2+2) ili dve spavace sobe (1/4+2)

Sadržaj hotela: restoran, lobby bar, SPA centar (sauna,  parno kupatilo, fitnes, skijasnica ), parking.

Besplatne usluge: ostave za ski opremu, parking, kablovski internet u apartmanima I WiFi u lobiju.bazen,fitnes I animacije za decu.

kamelia cenovnik

 

Cena aranžmana

Obuhvata:

  •  Rezervaciju i potvrdjenu uslugu u standardnim dvokrevetnim sobama, apartmanima raznih struktura, studijima, prema izboru klijenta
  •  Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge za izabrani termin prema tabeli za 7 noćenja/8 dana.
  • Servis predstavnika ino-partnera na destinaciji (shodno individualnim putovanjima gde je broj putnika manji od 15)
  • Troškove organizacije putovanja

Ne obuhvata:

  • Putno zdravstveno osiguranje
  • Boravišna taksa (7 eur po osobi za ceo period, deca od 0 do 12 godina 3.5 eur)
  • Troškove organizovanja fakultativnih izleta (Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je prijaviti se agenciji ino-partnera na destinaciji po uslovima i cenama koje propisuje lokalna agencija).
  • Ostale individualne i nepomenute troškove (ski pass, licni troskovi…)

Program putovanja:

1-7. Dan: PAMPOROVO  Ulazak u sobe najranije posle 14:00 časova. Boravak na bazi izabranih usluga u izabranom hotelu. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (plaćanje izleta na licu mesta – Agenciji za organizaciju lokalnih izleta).

8. Dan: Napuštanje soba do 11:00

Način plaćanja:

Sve cene su date u Euro i dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intese na dan plaćanja.
1. UPLATA DO POLASKA
Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% od cene aranžmana (za specijalne ponude, ponude first and last minute- rane rezervacije ili rezervacije u poslednjem trenutku, prilikom rezervacije se vrši uplata u visini od 100% ili kako je to navedeno u
cenovniku)
60% uplate do 20 dana pred put
Uplata se može vršiti na blagajnama Organizatora putovanja ili uplatom na bankarski račun.
2. UPLATA NA VIŠE RATA
Prilikom rezervacije vrši se uplata od 40% . Ostatak uplate vrši se čekovima gradjana u jednakim mesečnim ratama do 10.03.2016 godine. Rate dospevaju 10 u mesecu. Garancija za plaćanje rata koje dospevaju za naplatu nakon iskorišćenog aranžmana su čekovi gradjana koje je potrebno deponovati najkasnije do 15 dana pred put za rate koje dospevaju nakon polaska (za specijalne ponude, ponude first and last minute- rane rezervacije ili rezervacije u poslednjem trenutku, prilikom
rezervacije se vrši uplata u visini od 100% ili kako je to navedeno u cenovniku)