Kamelia 4*

Lokacija: Lociran uz ski stazu na 5 minuta hoda od staze Studenets

Smeštaj: Studio i Apartman: kuhinja, sat tv, kupatilo, studio po pravilu ima jednu prostoriju, apartman jednu (1/2+2) ili dve spavace sobe (1/4+2)

Sadržaj hotela: restoran, lobby bar, SPA centar (sauna,  parno kupatilo, fitnes, skijasnica ), parking.

Besplatne usluge: ostave za ski opremu, parking, kablovski internet u apartmanima I WiFi u lobiju.bazen,fitnes I animacije za decu.

 

Cena aranžmana

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2-7. dan Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

8. dan Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge, Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  Obavezna doplata za boravišnu i komunalnu taksu 5€ po osobi za ceo period – Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje  – Doplata za skijaško osiguranje (isključuje: skijaške skokove, klizanje na ledu, akrobatsko skijanje) – Autobuski prevoz SKI PASS: Cenovnik kompletnih usluga na skijalištu Pamporovo dostupan je u agenciji. NAPOMENA: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h. Svaki otkaz nastao u periodu 30 dana ili manje do putovanja naplaćuje se 100% od ukupne cene aranžmana za period boravka 20.12.2017 – 09.01.2018. Važna napomena: -Popusti za decu u pratnji jedne odrasle osobe u periodu Nove Godine ne važe. -Doplate za obaveznu svečanu večeru (25.12.) na upit

USLOVI PLAĆANJA: Cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana. 1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata). 4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun