Nova 2017 Godina > Beč – Bratislava

29.decembar 2016. – 03. januar 2017.

Beč – je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi.
Bratislava
Grad u kojem su se krunisali austrougarski kraljevi i kraljice, pa i Marija Terezija. Grad koji osvaja na prvi pogled i dok budete šetali bratislavskom tvrdjavom budite jedan od osvajača Beč – nekadašnji carski grad i jedna od najstarijih metropola Evrope. Grad barokne umetnosti, secesije, bečkih klasičara: Mocarta, Betovena, Hajdna, grad valcera…

Ako ste radoznali i uvek spremni za nove stvari ove ne smete da propustite! Pakujte kofere!!!

1.dan 29.12.2016. Srbija – Mađarska – Slovačka:
Polazak autobusa sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta OTC Buvljak u poslepodnevnim časovima (okvirno 18h). Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.dan30.12.2016. – Bratislava:Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada i upoznavanje jedne od evropskih prestonica kulture i umetnosti. Vožnja duž čuvenog Ring bulevara i impresivnih zgrada koje se odlikuju istorijskim stilom koji je preovladavao za vreme vladavine cara Franca Jozefa: Opera, Muzej istorije umetnosti, carska palata Hofburg, Parlament, Rathaus – gradska kuća, Burg teatar i Univerzitet, gradski park u kome se nalazi spomenik Johanu Štrausu, palata Belvedere. Odlazak do zgrade Ujedinjenih nacija i Pratera, jednog od najpoznatijih zabavnih parkova Evrope. Slobodno vreme i nastavak putovanja ka Bratislavi. Dolazak u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. U večernjim satima žurka. Noćenje.

3.dan 31.12.2016. – Bratislava:Doručak. Info tura i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča (zamak Bratislava – simbol grada, Katedrala Svetog Martina, Staro mesto sa starom gradskom većnicom, Biskupska palata, Narodno pozorište…. Za razliku od drugih evropskih metropola Bratislava nije veliki grad ali upravo to vam daje mogućnost da je mnogo intimnije doživite i osetite duh lokalnog stanovništva. Poseban užitak predstavlja šetnja šarmantim i uskim ulicama starog grada. Nakon obilaska grada slobodno vreme za individualne aktivnosti. Žurka – doček Nove godine 2017. Noćenje.

4.dan 01.01.2017. – Bratislava – Beč i Šenbrun (fakultativno):Doručak. Mogućnost fakultativnog obilaska Beča – obilazak grada u pratnji vodiča i poseta dvorcu Šenbrun. Iskoristite priliku da se detaljnije upoznate sa austrijskom prestonicom i da uživate u čarobnoj prazničnoj atmosferi 01. januara. Nakon šetnje kroz istorijsko jezgro grada predviđeno je slobodno vreme ili poseta dvorcu Šenbrun, letnjoj rezidenciji dinastije Habzburg. Dvorac Šenbrun je uvršten na listu Uneskove svetske kulturne baštine. Ova barokna palata sa pripadajućim objektima je okružena parkovima sa fontanama, lavirint parkom, kompleksom Gloriet. Razgledanje palate je šetnja kroz istoriju sa obilaskom sjajnih galerija sa poznatim freskama i tapiserijama, dvorana za prijeme i zabavu. Iako je Austrija danas republika, Šenbrun je ostao mesto političih susreta na najvišem nivou. U popodnevnim satima povratak za Bratislavu. Repriza novogodišnje noći. Noćenje.

5.dan 02.01.2017. BRATISLAVA – Parndorf (fakultativno):Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme za individualna razgledanja. Preporučujemo fakultativni odlazak u outlet centar Parndorf u čijem sastavu se nalazi 150 modnih prodavnica sa preko 600 svetskih brendova. Povratak u Bratislavu i slobodno vreme do polaska za Srbiju. Noćna vožnja preko Slovačke, Austrije i Mađarske.

6.dan 03.01.2017. Beograd:Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

smeštaj usluga 1/2 1/3 1/4
Hotel Remy 2* ND 139 119 109

Legenda: ND – noćenje sa doručkom

bev-bratislava

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
 1. 2500 RSD prilikom rezervacije
 2. narednih 2500 RSD u roku od 15 dana (od dana potpisivanja ugovora),
 3. ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 30.11.2016).
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express. 
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.
Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na put ili do popune slobodnih mesta.
Svi putnici koji se prijave za putovanje 30 dana pred put, ili kasnije, u obavezi su da isplate kompletan iznos aranžmana.
Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta. 
OPŠTE NAPOMENE: 
 1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minisitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).
 2. PUTNICI SU U OBAVEZI DA DOSTAVE PODATKE IZ PASOŠA ZA POLISU OSIGURANJA NAJKASNIJE 48h PRED   POLAZAK NA PUTOVANJE.
 3. PUTNICI SU U OBAVEZI DA OSTAVE DEPOZIT (20€ po osobi) prilikom check in-a ukoliko to hotel zatraži. Depozit će biti vraćen po napuštanju soba ukoliko se ne pričini nikakva štetu. U suprotnom hotel će zadržati novac. Hotel takođe zadržava pravo potraživanja iznosa većeg od vrednosti depozita, ukoliko pričinjena šteta prevazilazi taj iznos.
 4. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije