BEČ – ŠOPING

BEČ

11.12 – 13.12. – ŠOPING

Tržni centar Parndorf se nalazi na oko 60 km od Beča i jedan je od najvecih u regiji. Pripada grupaciji McArthurGlen koja na teritoriji Evrope ima preko 15 outlet centara. Tu se nalazi 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga – U njemu se mogu naci brendovi kao što su: Armani, Burbbery, Calvin Klein, Diesel, Gucci, Guess, Lacoste, Miss Sixty, Energy Ralph Lauren, Tommy Hilfiger i mnogi drugi. Za sve one koji vole lepo da se oblače, da nose markirane stvari i da ih plaćaju po niskim cenama.

PROGRAM PUTA:
1. Dan 11.12.  NIŠ  
Polazak sa parking TEMPA  u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora i  obavljanja carinskih formalnosti.
2. Dan 12.12.  PARNDORF-BEČ  Dolazak u Parndorf u preprodnevnim časovima.  Slobodno vreme. Fakultativno odlazak u Beč na kafu i Saher tortu. U večernjim časovima – oko 19h polazak za Niš. Usputno zadržavanje radi pauza i pasoške kontrole.
3. Dan 13.12. NIŠ  Noćna vožnja kroz  Mađarsku. Dolazak u Niš  u jutarnjim časovima. Kraj programa.

ARANŽMAN OBUHVATA:

– prevoz na navedenoj relaciji
– poseta tržnom centru PARNDORF
– pratioca grupe
– troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– doplata za polazak iz Prokuplja 5€, Leskovca 7€, Pirota i Knjaževca – 10€ ( broj osoba za realizaciju je 4)
– individualne troškove
– fakultativni odlazak u Beč 10€ (min za realizaciju 25 prijavljenih putnika)
– međunarodno zdravstveno osiguranje

CENA ARANŽMANA : 29,99€