BUDIMPEŠTA – hotel u centru

Dan žena 04.03 – 08.03.2016.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan petak 04.03 –  NIŠ – BUDIMPEŠTA – Polazak iz Niša u kasnijim večernjim časovima sa parkinga kod Tempa.

2.dan subota  05.03 – BUDIMPEŠTA – dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Razgledanje grada: Trg Heroja, Bulevar Andraši, Citadela, Ribarska četvrt, mostovi Budimpešte. Nakon razgledanja grada smeštaj u hotel, odmor. Uveče FAKULTATIVNO razgledanje grada brodom sa Dunava – krstarenje (u trajanju od oko sat vremena uz pratnju stručnog loklanog vodiča).Posle krstarenja Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan nedelja 06.03 – BUDIMPEŠTA- SENT ANDREJADoručak. Nakon doručka FAKULTATIVNI obilazak Sentandreje (polazak iz hotela autobusom,voznja oko 40 minuta, oni koji ne idu u Sentandreju imaju slobodno vreme u centru grada). Po dolasku u Sentandreju, razgledanje grada koji raspolaže najvećom zbirkom kulturnog nasleđa Srba u Mađarskoj: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Trgovački krst, Blagoveštenska crkva, Beogradska crkva , Krst Kneza Lazara …slobodno vreme za kafu i kolače, šoping i u dogovoreno vreme polazak za Budimpeštu (ukupno zadržavanje u Sentandreji oko dva sata). Povratak u Budimpestu, slobodno vreme u centru grada.Povratak u hotel.

Uveče FAKULTATIVNI  odlazak u Nacionalni restoran – Čarda sa Mađarskom muzikom, večerom i folklornim programom.Noćenje

4.dan ponedeljak 07.03 – BUDIMPEŠTANIŠ – Doručak, napuštanje hotela. Slobodno prepodne za individualne aktivnosti ili FAKULTATIVNI odlazak do TC Cmpona – slobodno vreme za šoping i obilazak Tropikarijuma(ulaznicu za Tropicarijum plaćate sami na licu mesta, cena je oko 7 evra) u trajanju oko 3h.Povratak u centar grada, slobodno vreme. Polazak za Srbiju, Niš u popodnevnim satima.

5.dan utorak 08.03 – NIŠ – dolazak u Niš u ranim jutanjim časovima.

CENA ARANŽMANA :

HOTEL ATLAS 3*

U CENTRU

1/2

1/3

NIŠ

69

65

BEOGRAD

65

59

LESKOVAC,PROKUPLJE

75

69

 

 

 

 

 

 

 

 

Za minimum 4 osobe agencija organizuje transfer uz doplatu

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Pro Credit banke  na dan uplate.

Dinamika plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre puta, čekovima ili administrativnom zabranom na tri rate bez uvećanja.

U cenu aranžmana je uračunato:– vožnja udobnim visokopodnim autobusom turističke klase (TV, DVD, A/C…), običan ili dabldeker

– smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama  u   hotelu ATLAS3*  na bazi dva noćenja sa doručkom,

– troškovi organizacije i vođstva puta.

U cenu aranžmana nije uračunato:– vožnja brodom (krstarenje Dunavom)-15€,

– Sent Andreja – 10€

– TC Campona – 4€

– Nacionalni restoran Čarda – 25€

– međunarodno zdravstveno osiguranje ,

– doplata za 1/1 sobu-  40€,

Napomena: za putovanje u Mađarsku je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše.  U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu grada.

VAŽNO: Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU.

MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 40 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.