BEČ
DAN ŽENA
10.03. – 13.03.2016

HOTEL PYRAMIDA 4*

Korišćenje Wellness programa i zatvorenog bazena

1425890808_luksuz-destinacija-putovanje-odmor-bec_99

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN: 10.03.2016. NIŠ-BEČ
Polazak grupe iz Niša u popodnevnim satima (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja preko Mađarske do Austrije sa usputnim zadržavanjima radi osveženja i na graničnim prelazima.
2. DAN: 11.03.2016. BEČ
Dolazak u Beč. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, i šetnja kroz prvi becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Noćenje.
3. DAN: 12.03.2015. BEČ
Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska dvorca Šenbrun – letnje rezidencije Habsburgovaca. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelepim parkom. Slobodno vreme. Popodne mogućnost fakultativnog obilaska Dunavskog tornja sa kojeg se pruža nezaboravna panorama Beča i Dunava.Noćenje.
4. DAN: 13.03.2016. BEČ – NIŠ
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u gradu za obilazak i šoping. Usputno svraćanje do tržnog centra Parndorf, (www.designeroutletparndorf.at) koji je veoma poznat po radnjama najpoznatijih svetskih robnih marki. Slobodno vreme za šoping. U večernjim satima polazak za Srbiju.

5. DAN: 14.03.2016 noćna vožnja preko Budimpešte… Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima.

HOTEL PYRAMIDA 4*

 

1/2

1/3

NIŠ

99

89

BEOGRAD

95

89

LESKOVAC,PROKUPLJE

105

99

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO :
– prevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj  relaciji,
– smeštaj u hotelu PYRAMIDA 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom – švedski sto, u 1/2, 1/3 sobama,
– razgledanje prema programu,
– turistički vodič tokom putovanja
 U CENU NIJE URAČUNATO :  
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– fakultativni izleti,
– individualni troškovi putnika,

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (deca od 2-12 god imaju popust)

– obilazak  Dunavskog tornja – 10€/5€ deca

– obilazak dvorca Šenbrun – 20€/15€ deca

 

Fakultativni izleti su predviđeni za minimum 20 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena je podložna promeni. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta usled objektivnih okolnosti. Cena je podložna promeni u slučaju promene cena: ulaznica, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, putnih taksi u odnosu na dan izlaska programa.


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Pro Credit banke na dan uplate.
– 30% prlikom rezervacije, ostatak 5 dana pre polaska.
– 30% prilikom rezervacije , ostatak na četiri rate bez kamate, čekovima ili administrativnom zabranom

Nekadašnja letnja rezidencija Habzburgovaca, dvorac Šenbrun, jednostavno je neprikosnoven među turistima. Ovaj velelepni dvorac je  najposećenija znamenitost Beča. Kako pokazuju najnoviji podaci Bečkog turističkog saveza, ukupno 2,476.000 ljudi posetilo je dvorske odaje baroknog sjaja. Od 18. veka pa sve do 1918. godine dvorac Šenbrun je bio rezidencija habzburških careva, a uređen je u predivnom stilu dekorativnog baroka, za šta su zaslužni arhitekte Johan Bernard Fišer fon Erlah (Johann Bernhard Fischer von Erlach) i Nikolaus Pakasi (Nikolaus Pacassi). U neposrednoj blizini dvorca nalazi se i Bečki zoološki vrt, najstariji zoološki vrt na svetu, koji je osnovan 1752. godine. Posebna atrakcija i ponos vrta su pande, koje se danas vrlo retko mogu videti u zatočeništvu, a u prirodi još i ređe. Top 10 atrakcija dvorca su: Velika galerija, soba sa ogledalima, soba miliona, Napoleonova soba, Soba Vieux – Laque, Plavi kineski salon, salon carice Elizabete, Porcelanska soba, Berglova soba i Kapela.

Napomena: za putovanje u Austriju je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu grada.

VAŽNO: Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju