• BEČ DAN ŽENA
  06.03.-08.03.2015

  HOTEL PYRAMIDA 4*

  Korišćenje Wellness programa i zatvorenog bazena

  Beč – „grad muzike”je glavni grad Austrije. Jedan je od najlepših gradova u Evropi, podeljen je na 23 okruga i broji oko 1,5 miliona stanovnika.Grad turizma Beč može da se Sofija pohvali širokom ponudom umetnosti i kulturnih sadržaja, mnogim istorijskim znamenitostima, a posetioci ga doživljavaju gostoljubivim, šarmantnim, simpatičnim i kultivisanim.
  Beč je grad koji poseduje starinski šarm a istovremeno i savremen i moderan grad sa mladom, inovativnom kulturno-umetničkom scenom i gomilom lokala, kafića Solun i restorana za sladokusce.

  PROGRAM PUTOVANJA:
  1. dan (petak) NIŠ – BEČ

  Polazak iz Niša u večernjim časovima sa parking kod Tempa. Noćna vožnja preko Beograda-Subotice, posle graničnih formalnosti nastavak puta za cheap nfl jerseys Beč preko Budimpešte sa kraćim usputnim zadržavanjima.
  2. dan (subota) BEČ

  Dolazak u Austriju u jutarnjim satima. Po dolasku, svraćanje u OUTLET CENTAR – PARNDORF (oko 9.00h, šoping u trajanju od 2 sata). Nastavak putovanja ka Beču. Odlazak u hotel, smeštaj nakon smeštaja u hotel odlazak na panoramsko razgledanje grada (zavisno od vremena dolaska moguce je da prvo bude obilazak pa onda smestaj u hotel): RING STRASSE, SCHWARZENBERG TRG, DVORAC BELVEDERE, OPERA, HOFBURG, TRG MARIJE TEREZIJE, PARLAMENT, RATHAUS, UNIVERZITET… Šetnja kroz prvi becirk STEFANDDOM, DVORAC HOFBURG, KVART MUZEJA.Uveče fakultativni odlazak na Dunavski toranj (vidikovac na visini 250 m sa restoranom koji se za 1h okrene za 360˚) oko 19.00h. Povratak u hotel oko 22.00h. Noćenje.
  3. dan (nedelja) BEČ – NIŠ

  Doručak. Napuštanje hotela u 09.00h. Slobodno vreme za šoping i i individualne aktivnosti ili fakulatativni obilazak letnje rezidencije Habzburgovaca – DVORAC ŠENBRUN. Povratak za Srbiju oko 16.00h i dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima.

  CENA ARANŽMANA: 59

  Doplata za jednokrevetnu sobu: 30€

  *cena po osobi za polazak iz Niša i Jagodine  – 1/3 soba  – 59€, 1/2 soba – 69

  *cena po osobi za polazak iz Beograda – 1/2 i 1/3 sobe – 59

  *cena po osobi za polazak iz Leskovca i Prokuplja – 1/2 i 1/3 sobe – 75

  *cena po osobi za polazak iz Knjaževca i Pirota – 1/2 i 1/3 sobe – 80

  (Minimalni broj putnika za realizaciju ovih polazaka je 8)

  U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO :
  – prevoz udobnim turističkim autobusom na nevedenoj relaciji,
  – smeštaj u hotelu PYRAMIDA 4* na bazi 1 noćenja sa doručkom – švedski sto, u 1/2, 1/3 sobama,
  – turistički vodič tokom putovanja.

  U CENU NIJE URAČUNATO :
  – međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  – fakultativni izleti,
  – individualni troškovi putnika,

  PLAĆANJE NA TRI RATE BEZ KAMATE

  CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:
  * obilazak Dunavskog tornja – 10€/5€ deca
  * obilazak dvorca Šenbrun – 20€/15€ deca

  Fakultativni izleti su predviđeni za minimum 20 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena je podložna promeni. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta usled objektivnih okolnosti. Cena je podložna promeni u slučaju promene cena: ulaznica, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, putnih taksi u odnosu na dan izlaska programa.

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
  Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Pro Credit banke na dan uplate.
  – 30% prlikom rezervacije, ostatak 5 dana pre polaska.
  – 30% prilikom rezervacije , ostatak na tri rate bez kamate, releases čekovima ili administrativnom zabranom.

  Austria Trend Eventhotel Pyramide 4* se nalazi južno od Beča u  Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjoevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela na raspolaganju je 3 restorana, wellness sa tropskim rastinjem, zatvorenim bazenom i barom, spoljnim bazenom (otvoren samo leti), whirlpoolom, saunom, parnim kupatilom, solarijum, kardio zona sa fitnesom, pogodnosti wholesale nba jerseys za održavanje seminara I kongresa. Korišćenje vodenog kompleksa je besplatno za goste hotela.(www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide)

  Nekadašnja letnja rezidencija Habzburgovaca, dvorac Šenbrun, jednostavno je neprikosnoven među turistima. Ovaj velelepni dvorac je  najposećenija znamenitost Beča. Kako pokazuju najnoviji podaci Bečkog turističkog saveza, ukupno 2,476.000 ljudi posetilo je dvorske odaje baroknog sjaja. Od 18. veka pa sve do 1918. godine dvorac Šenbrun je bio rezidencija habzburških careva, a uređen je u predivnom stilu dekorativnog baroka, za šta su zaslužni arhitekte Johan Bernard Fišer fon Erlah (Johann Bernhard Fischer von Erlach) i Nikolaus Pakasi (Nikolaus Pacassi). U neposrednoj blizini dvorca nalazi se i Bečki zoološki vrt, najstariji zoološki vrt na svetu, koji je osnovan 1752. godine. Posebna atrakcija i ponos vrta su pande, koje se PLUS danas vrlo retko mogu videti u zatočeništvu, a u prirodi još i ređe. Top 10 atrakcija dvorca su: cheap mlb jerseys Velika galerija, soba sa ogledalima, soba miliona, Napoleonova soba, Soba Vieux – Laque, Plavi cheap mlb jerseys kineski salon, salon carice Elizabete, Porcelanska soba, Berglova soba i Kapela.

  NAPOMENE: za putovanje u Austriju je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu CLAIMS grada.
  VAŽNO: Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

   MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA

  Neophodan broj sporite putnika za realizaciju aranžmana je 40 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza ili preuzima pravo wholesale mlb jerseys na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.