Vila Korali Vrasna Beach

Vila Korali se nalazi u mirnom delu Vrasna Paralije, na oko 20 metara udaljenosti od peščane plaže. Raspolaže trokrevetnim (bračni i standardni krevet u spavaćem delu) i četvorokrevetnim studijima (bračni krevet i kreveti na sprat), kao i četvorokrevetnim apartmanima (bračni krevet i dva standardna kreveta). Svi studiji nalaze na prvom i drugom spratu vile, dok se apartmani nalaze u niskom prizemlju. Sve smeštajne jedinice su sa kompletno opremljenim kuhinjama za predvideni broj osoba i poseduju TV, TWC, klima uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. U dvorištu vile nalazi se ozidani roštilj koji je na raspolaganju gostima. Vila Korali sa razlogom nosi epitet jednog od lepših objekata u Vrasna Paraliji.

 

korali 1

korali2

 

Autobuski prevoz za Vrasnu: vrši se turističkim autobusima (AC, TV) polaskom sa parkinga kod Buvlje pijace DAN RANIJE u odnosu na datum smene iz cenovnika. Vreme i mesto polaska i povratka autobusa proveriti u agenciji dan pre polaska/povratka. Tačno vreme dolaska nije moguće predvideti precizno jer dolazak i povratak na odredište umnogome zavise od zadržavanja na graničnim prelazima i carinskih formalnosti (u proseku putovanje može trajati 12-17 časova). Doplata po osobi za povratni transfer (min. 2 osobe), iz Novog Sada je 2.000 dinara po osobi; iz Kraljeva 1.200 din, Kragujevca 600 din i Čačka 1.200 din po osobi (transfer se vrši u zavisnosti od broja gostiju: automobilom, kombi vozilom ili autobusom). Za min. 20 putnika, moguće je organizovati prevoz iz svih gradova. Cena povratne autobuske karte za prevoz na relaciji Beograd-Vrasna-Beograd: odrasli 60 €, deca do 12 godina 45 €. Cena prevoza u jednom pravcu: odrasli 40 €, deca do 10 godina 30 €. Popust u predsezoni za putnike koji autobuski prevoz za Vrasnu koriste od Niša ili gradova južno od Niša je 1.000 dinara po osobi (popust se odnosi samo na punoplatežne putnike). Cena prevoza za Vrasnu u sezoni za putnike koji prevoz koriste od Niša ili južno od Niša je: odrasli 50 €, deca do 12 godina 40€. Organizator ima pravo da skrene prevozno sredstvo do 20-ak km sa glavne maršrute radi skupljanja putnika i nema obavezu obaveštavanja putnika o tome. Organizator određuje mesta polaska i dolaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Orijentaciono mesto i vreme polaska autobusa, orijentaciona vremena i mesta eventualnih usputnih priključivanja grupi: BEOGRAD 21.00 h (parking kod Buvlje pijace); KOLARI 21.30 h(motel Kolari/pumpa NIS petrol); POŽAREVAC 21.40 h (pumpa Lukoil); VELIKA PLANA 22.00 h (motel Velika Plana/pumpa NIS petrol); SVILAJNAC, TOPOLA 22.15 h (motel Stari Hrast); BATOČINA 22.30 h (motel Košuta);JAGODINA 23.00 h (pumpa Lukoil); ĆUPRIJA 23.15 h (motel Ravanica); PARAĆIN 23.20 h (restoran Tito); POJATE 23.30 h (restoran Evropa); ALEKSINAC 23.45 h (pumpa NIS petrol); NIŠ 24.00 h (motel Nais/pumpa NIS petrol);LESKOVAC 01.00 h (motel Atina); VRANJE 02.30 h (pumpa NIS petrol). Svi putnici su u obavezi da se na mestu polaska pojave 30 minuta ranije u odnosu na planirana vremena. Orijentaciono vreme i mesto polaska transfera: NOVI SAD 18.30 h (hotel Novi Sad); KRALJEVO 20.30 h (centar); KRAGUJEVAC 21.30 h (centar); ČAČAK 20.30 h (motel Livade). U slučaju dodatnih, organizovanih transfera, moguće je čekanje prevoza do 60-ak min. Prevoz putnika i njihovog prtljaga u odredištu se vrši do 100 – 300 m od vila. Povratak autobusa za Srbiju je poslednjeg dana boravka iz VRASNE u 17.00 h. Predviđeno zadržavanje u fri-šopu u povratku je do 30 min. Mesta predviđena za izlazak putnika u povratku su na svim navedenim i dozvoljenim izlazištima duž magistralnog i auto-puta u Srbiji.

Program putovanja autobusom za VRASNU: 1.dan Polazak iz Beograda u 21.00 čas. Tokom putovanja, na relaciji Beograd – Niš – Vranje, moguće je usputno priključenje putnika na za to predviđenim i dozvoljenim mestima. Pauza motel Predejane cca 45 min. Noćna vožnja sa mogućim kraćim pauzama prema potrebi. 2.dan Dolazak u podnevnim časovima, smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u iznajmljenom apartmanu/studiju. 12 ili 17. dan Polazak iz Vrasne za Srbiju poslednjeg dana boravka u 17.00 časova. Noćna vožnja sa mogućim kraćim pauzama prema potrebi. Pauza motel Predejane cca 45 min. 13. ili 18.dan Dolazak u Beograd u jutarnjim ili prepodnevnim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj svih usluga.
Uslovi plaćanja za aranžman Vrasna 2015. Putnici imaju mogućnost da se pre uplate aranžmana odluče za jedan od načina plaćanja koji im odgovara, koji se ne može naknadno menjati:
A – 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši nuplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana, da je rezervacija otkazana i da se primenjuju uslovi otkaza aranžmana.
B – Na 4 rate: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak čekovima građana u 3 jednake mesečne rate (čekovi se ispisuju i deponuju pri sklapanju ugovora o putovanju i ne mogu se deponovati naknadno).
C – Administrativnom zabranom ili čekovima građana, na rate do kraja godine: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak duga u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2015. uz mesečno uvećanje ostatka duga za po 1% mesečno.

Za uplatu celokupnog aranžmana prilikom sklapanja ugovora, odobrava se popust:
od -10% do 01.04.2015.
Putnicima koji u sezoni koriste autobuski prevoz, odobrava se umanjenje za naknadnih -5% na navedene popuste

Uslovi korišćenja apartmana (izvod): Apartmani se koriste posle 15.00 časova prvoga dana po programu, poslednjeg dana se napuštaju do 09.00 časova. Tokom boravka gosti sami čiste i održavaju apartman i obavezni su da ga prilikom napuštanja ostave u čistom stanju i sa kompletnim inventarom. Svu nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana. U apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri, toalet papir i sredstva za higijenu (detaljni uslovi korišćenja apartmana/studija .